|
|
#11 |
|
Ayarladım zuhahahah ![]() <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<araf> eminim <Merve> kesinlik ifade eden cümlelerden kaçınmalısın <araf> neden <Merve> sence neden? <araf> neyse <Merve> Sen bilirsin. <araf> napıyorsun <Merve> e işte gördüğün gibi... çalışıyorum, seninle konuşuyorum daha ne olsun? <araf> maaş ne kadar <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <araf> boşver onu <Merve> bu kadar umursamaz olmayalım bence. <araf> seni seviyorum <Merve> inandırıcı gelmedi, beni tanıdığını pek sanmıyorum <araf> güselsin <Merve> bilgi dağarcığındaki güzel sözlerden birkaç kuple alalım bakalım. <araf> kalbimi yaktın <Merve> kalp kırmaktan çekinmeni öneririm <araf> özür dilerim <Merve> Canın sağolsun. <araf> sağol <Merve> ![]() <araf> ee <Merve> daha daha? <araf> okuyorum <Merve> okumakta fayda var tabii <araf> sen? <Merve> ben? ben ne? <araf> adın neden merve <Merve> merve canım merve. <araf> neden <Merve> bir düşün bakalım... <araf> nerden bileyim <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <araf> sor <Merve> sıkı dur, yeni sorularla geliyorum <araf> bekliyorum <Merve> biraz daha bekleticem seni <araf> neden <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <araf> hayır <Merve> anlıyorum <araf> sorsana <Merve> sordum gitti <araf> e sor <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <araf> www.18yer6.org dan <Merve> tehlikeli bir site olmasın bu? <araf> hayır deil <Merve> anlıyorum <araf> sen malmısın <Merve> Beni kızdırmaya çalışıyor gibisin ama oyuna gelmeyeceğim ![]() <araf> kızarmısın <Merve> valla ben de bilmiyorum... öyle miyim değil miyim <araf> neyse <Merve> Sen bilirsin. <araf> neyse <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <araf> hayır <Merve> hmm. <araf> gözlerin çok hoş <Merve> çok mu, değil mi tartışılır. <araf> bence çok <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <araf> olut <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <araf> sadakat <Merve> sadakat çok önemli bir kavram duygusal ilişkilerde. <araf> bende onu diyorum <Merve> diyosun.. <araf> e yani <Merve> hmm şimdi anladım <araf> aferin sana <Merve> kimi takdir eder, kimi alay... <araf> öyle naparsın dünya hali <Merve> ne yapmamı beklersin? <araf> valla bi çıkalım gezelim istersen <Merve> sen nasıl istersen şekerim. |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ''90 Doğumlu Musun?'', Bak bakalım neleri kaçırdın | ΣΠİGΜΔ | Komik | 7 | 01-24-2009 10:53 PM |
|
|