![]() |
Merve'yi BakaLım Kim TavLicak ?
BurdaN....
bakaLım kim tavLicak koLay geLsin :D |
zuaaaaaaaaa ya çok kmik bşe tavladım sonra gcık oldum söwdüm paylaşım içn saol
|
puhaha :D arkadaşça konuştuk :P
|
<Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...
<CaTLaK> ayıpsın <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <CaTLaK> yok öle teklif falan önce tav olcan sora <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <CaTLaK> kankam saolsun saf bi kız var dediler gazozuna muhtaç :D <Merve> içine ilaç katanlardan mısın yoksa sen de? <CaTLaK> yok ha$a töbe :D <Merve> tövbe etmek kolay, önemli olan tekrarlamamak <CaTLaK> dimi ama dimi dimi tam hayal ettiğim kız <Merve> hayallerimiz bizi yanlış noktalara sürükleyebilir <CaTLaK> ama bu hayaldeki sensen direk love story oluruz $erefsizim :P <Merve> hayallerimiz bizi yanlış noktalara sürükleyebilir <CaTLaK> nan otomatiğe bağladın :D <Merve> muhabbetin her noktasını smiley'lerle bezeyecek gibi bir duruşun var. <CaTLaK> ayıpsın sadece smileyle bile anlatabilirim olayı <Merve> bilmiş şey seni <CaTLaK> evt evt o benim <Merve> demek öyle <CaTLaK> anlayan yerinde sorun mu var :D <Merve> Smiley kültürün geniş mi? <CaTLaK> ayıpsın <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <CaTLaK> hiç bi$e sapıkmıyım hemcinsimi tavlim <Merve> sapık sıfatına nail olacak bazı insanlar da aramızda yaşıyor... <CaTLaK> evt haklısın bakınız eski sefgilim <Merve> zaman beni hep haklı çıkarmıştır <CaTLaK> benide öle ne tesadüf nan yoksa karde$miyiz <Merve> tesadüf diye kesip attıklarımız hayatı nasıl da şekillendiriyor, farkında mısın? <CaTLaK> olmazmıyım bacım <Merve> Olmasını istesen bir fark olabilirdi belki. <CaTLaK> nan yürü git sıkıldım <Merve> Kimin neyi eğlenceli bulacağı belli olmuyor tabi. :D:D |
Alıntı:
|
kanka benim söledimi nie sölüyosun yha :D sora dedikoducu dicekler :d ka$ar falan kuru iftira kullanmam öle kelimeler (A) :D
|
ben 18yer6.org dan aldım dedim kötü bi site olmasın diye gül gibi siteyi kötü site yaptı ya bu merve var ya töbe töbe:D bi de google dedim google da merve yazınca ben çıkıyom ben de bi hoş oldum görünce dedi:D
|
ayar la bu ie de soydum bunu xD
|
Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...
<melis> tavlamak isteyen kim moruk tassak geçioz <Merve> tavlamak kaba bir tabir mi sence? <melis> bilmem sen severmisin kaba şeyleri:D <Merve> bir anda seviyorum ya da sevmiyorum demek güç oluyor bazen. <melis> banane amk alakasız alaksız konusma <Merve> kime ne? <melis> la karı beni ayar etme yolarım saçını başını <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <melis> ne dion lan sen <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <melis> offfffff 1 tane erkek delisi var dediler gebert gel <Merve> birinin ölmesini dilemek bana çok ayıp geliyor <melis> ayıp yatakda olar <Merve> yorgan ve döşek de verelim <melis> ne o uykunmu geldi uyumaktan gözlerin kan çanana dönmüş zaten domates suratlı <Merve> bir de onu karıştırma bu muhabbete. <melis> karışmabana <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <melis> lezmiyim ben alla alla <Merve> şaşırdın mı? <melis> şaşırtımmı <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <melis> off ikiside inan eziyet bok gibisin midem bulanıo <Merve> tek bir şeyle asla yetinmem diyorsun öyle mi ? <melis> paronaya mısın moruk <Merve> bu hitabın bana uymadı sen de takdir edersin ki <melis> nie uymasın tam senlik <Merve> sence niye? <melis> kapa bu konuyu soru sorma <Merve> ne sorayım bari onu da söyle <melis> mesela neden bukadar tipsizim de <Merve> başka? <melis> maymuna bensiom de <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu melis? <melis> babaN <Merve> onu bu muhabbete dahil ettiğini öğrenirse sinirlenebilir :) <melis> yok burdayım yha <Merve> ayrılma sakın :) <melis> geçç <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <melis> ezik sıradan olan sensin <Merve> demek benim. <melis> iyiki bildin nie şaşırıon <Merve> Sebepleri iyice düşün de konuş. <melis> nie babanla sorununmu var <Merve> kızlar babalarına çok düşkün olur <melis> sende bana düşkünsün <Merve> tutucu bir insan mısın? <melis> sanane <Merve> kaç yaşındasın, 8 mi? <melis> osenin yaş <Merve> en büyük hayalin nedir? <melis> seni boğmak <Merve> bir kadına değer verdiğini nasıl hissettirirsin? <melis> döverek <Merve> şiddeti meşru görmüyorsundur umarım. <melis> görüyorum dayak cennetten çıkma <Merve> internetten tanışanların çift olma yüzdesi ne kadardır diye merak etmişimdir hep. <melis> ii araştr banada söle <Merve> pardon telefon çaldı da nerede kalmıştık? <melis> off tuvalete gittin gene sen <Merve> tuvalete gideceksen gidebilirsin. <melis> off osurdun koktu a.q <Merve> Terbiyesiz gördüm seni. Sanırım sana öncelikle bir bayana bu tip şeylerin söylenmemesi gerektiğini öğretmemiz gerekecek. <melis> hala kokuo <Merve> ben egzotik çağrışımlı kokuları çok seviyorum. ya senin tercihin ne? <melis> onu bunu bilmemde burası duman6 oldu get yha pis karı <Merve> Düşün o halde. <melis> neyi düşünecem yha lanet olsun <Merve> olsun mu, olmasın mı... zor karar. <melis> oldu bile <Merve> vay canına <melis> vaydım canına <Merve> Vay vay. <melis> ah ah ah <Merve> valla söylemem gerek biraz sıradan bi tipsin sanki... kadınlar biraz da farklılık ister ama <melis> offf ben heryerde farkımı koyarım <Merve> pekala melis, ne yapmamı bekliyorsun? <melis> o pis çeneni kapa 1de osurma egzotik kokularına karnım tok <Merve> Susmak için burada olduğumuzu sanmıyorum. <melis> göz kırpma lan <Merve> hadi bakalım :) <melis> neye bakalım <Merve> hadi <melis> ne hadi inek <Merve> büyükbaş hayvanlarla aran iyi sanırım <melis> kendindenmi bahsediosun moruk <Merve> daha güzel hitaplar tercih ederim. mesela tatlım gibi :) <melis> yha san nedentatlım deim işkembe suratlı <Merve> Acele bir samimiyet gibi ama neyse. <melis> abazansın kabl et <Merve> hımm... bu gidişle de hep öyle kalacak gibi duruyosun <melis> eyw halimden memnunum <Merve> :) <melis> çok mu komik <Merve> komik demek. <melis> ozamn aynaya bak ama korkma <Merve> beni rahatlatman gerek. <melis> nasıl yardımcı ol <Merve> yardım istiyorsun demek. <melis> eedd yha amk tekrar etme <Merve> Bu kabalığının bedelini bana güzel sözler söyleyerek ödeyeceksin! <melis> hahhahha <Merve> seni sıktığımı düşünmek istemiyorum <melis> sıkmak ne kelime baydın baydın <Merve> eğlenelim madem. <melis> hade bakalım eylendir <Merve> hadi <melis> hade <Merve> bir dakika... <melis> 2dk <Merve> tükürük müydü o, anlamsız ifadelerinle birlikte bana doğru gelen? <melis> yok balgamdır o <Merve> hadi diyelim ki beni tavladın, ne yapmak isterdin sonra? <melis> tavlamk isteyn kim la <Merve> Anlayışlı ve nazik biri olduğunu kanıtlaman için sana bir fırsat sunuyorum. <melis> geri tepiorum <Merve> beni elde etmeyi umursuyor musun gerçekten? <melis> nerden çıkarıon bunları <Merve> herhangi bir yerden. ne fark eder? <melis> mesela <Merve> başka? <melis> ne başka <Merve> daha n'olsun? <melis> la soruya soruyla cvp verme <Merve> ne ifade ediyorum senin için? <melis> ımm tuvalet kagıdı gibisin <Merve> tuvalete gideceksen gidebilirsin. <melis> yokk tuvalet konusunu kapa az önce bi osurdun atom bombası patladı sandım <Merve> tuvalete gideceksen gidebilirsin. <melis> offf dedik yha gitmiom <Merve> ha evet, öyle demişsin <melis> sen dedin la <Merve> benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki <melis> istemiorumki <Merve> bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... <melis> seni anlamk istemiorum yha baş belasımısn sen <Merve> Gördüğüm kadarıyla nezaketsizliği ilke edinmişsin. <melis> sizde abazanlığı vede osurmayı <Merve> hımm... bu gidişle de hep öyle kalacak gibi duruyosun <melis> mükemmelim <Merve> demek harika. <melis> harik senin anan <Merve> çocukları sever misin sen? <melis> çıx <Merve> seni öpmek istiyorum ama şımarmandan korkuyorum <melis> neden şımarayım <Merve> Sebepleri iyice düşün de konuş. <melis> sebep senin tipin <Merve> sebepleri sen belirt. <melis> dedim yha sen beni öpersen midem bulanır <Merve> Bir erkeği bu kadar kolay öpmem. <melis> la ben erkek deilim ama neyse sen her2cinsede yavşıon <Merve> bunun için daha farklı kelimeleri tercih ederim. güzel sözler mesela ? <melis> sanamı kalmış güsel sözler <Merve> kime olabilir? <melis> bana <Merve> demek sana... pekala. <melis> hade sıra sende iltifat et bana <Merve> iltifat etme eylemi de her ne kadar içinde yalan payı barındırsa da kadınların hep hoşuna gider <melis> ben bana et diom lan <Merve> pekala melis, ne yapmamı bekliyorsun? <melis> iltifat et <Merve> iltifat konusunda yaratıcı olmalısın <melis> sen göster bakıyım kendini <Merve> tereddütlerim var <melis> banane <Merve> kime ne? <melis> kıvırma lan <Merve> seni anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu <melis> anlama ozamn <Merve> erkekleri anlamak bazen çok zor <melis> yha kadın benerkek deilim <Merve> kadınların çiçek oluşuna katılıyor musundur acaba <melis> hayır <Merve> yaa demek öyle <melis> hıı hadi bb <Merve> iki ayağımı bir pabuca sokma benim <melis> bb <Merve> bebeğim diyeceksin de utanıyor musun? <melis> bebekmi hahahah ne bebegi yha kart papaz <Merve> bebek? <melis> göbek <Merve> ya itiraf edicem biraz sıkıcı bir tipsin <melis> eyw moruk bb <Merve> bu hitabın bana uymadı sen de takdir edersin ki |
aq sende ne deliymişssin yarım saat konusmus Allah'ın makinasıyla xD xD
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:56 AM. |