|
|
#31 |
|
kardes ben ahmet sedat ısırmassa ben yerim seni graffiti güzeli ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
Cankiri kücük bir yer bence böyle bir seyde belediyeye gidin Hatirliyorsam Pazartesi günleri Irfan dinc bi kac saatligine halkin kisisel problem leri ile felan ugrasiyo bana kalirsa dogru olan sey bu size anlayis gösterecektir size yardim da eder Yinede size kalmis benim gelemiyecegim icin...bilemem |
|
|
#35 |
|
Bombastiq Üye
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Özel Üye
|
Zuhaha ![]() ![]() ![]() Egmen arkadaşLar cezanın parçaLarını okumuşLardı Çankırı Lisesi Bahar ŞenLiğinde onu demek istiyo KüLfet.. Çocukların yaraLarını deşmeyin ![]() ![]() Valla organizasyon oLdu diyelim 5 mc katıLsa Herkes 3 parça söyLese mükemmeL oLur.. .DA !! Herkes kendi parçasını ezbere okuyabilecekmi ?? onu biLmiyorum
|
|
|
|
|
#39 |
|
Administrator
|
egemen tabii ki cezanın sagonun şarkılarını söylicek halimiz yok bunu yazmandaki amaç ben külfet ve drake' ise ben bunu 10larca kez açıkladım tekrar söyleyim ![]() -- bizim oraya çıkacağımız son 1 hafta kala öğrenildi ve benim ve drake in hiç bir kayıtı deneyimi yoktu külfetin 3 5 tane şarkısı vardı yarım saat verecez dediler yarım saate kadar hesapladık orada söylediklerimizden başka 2 şarkı daha diğer rapçilerin şarkılarından söyleyeecektik 2 şarkıda külfetin şarksıını söyleyecektik ama 4 te başlayacak organizasyon saat 7 yi fln geçmişti başladığında mecburen 8 dk gibi bir süre içerisinde bitirdik -- aynı şarkıyı 2 kere söylememizin nedeni de beatleri mp4 player a atmıştım oradaki laptop a bağladığında beatlerin yarısından çoğu silinmiş (sanırım laptop un usb si ters) malesef öyle kaldık --- ama yine de önemli olan oradakileri coşturmaktı onu da yaptık Şükür.. neyse geçmişe değil önümüze bakalım erenay ın söylediği gibi 5 mc katılsa 3 er parça söylese güzel olur ezberleyecek olanlar da önceden ezberler |
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çankırı Graffiti Festivali | c3n.hevol | Graffiti | 5 | 09-17-2010 01:24 PM |
| Ceza Ve Killa Hakan Fanta Gençlik Festivali Resimleri | FreeXrap | Wallpaper | 3 | 08-12-2009 12:21 PM |
| 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali (20.06.2008) Videoları [Rapid] | RapubliX | 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali | 20 | 01-25-2009 12:47 AM |
| ılgaz geçlik festivali | ΣΠİGΜΔ | Organizasyon | 5 | 01-07-2009 10:16 PM |
| Çankırı hiphop un başlangıcı | ganymede | Çankırı'da Hiphop | 21 | 03-03-2008 09:02 PM |
|
|