|
|
#11 |
|
uzatma! ahmet!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Foruma Isınan Üye
|
Bence en TEMİZ we EN BOMBA PArty Şu anDA büyüq oteLde Olur bence de YApaLım bi PArty Weya Bi KONuşaYIm ben GenÇlik SporLa feStiWaL gibi Bİşi De OLAr =))ama FEstiwal İçin daha ÇOOK aMAtörÜZZ we daha ÇOOK erken BOMBAA bi PArty YAPAlım SAĞlam adaMlar da ÇaĞırırıM ANkadaRAN azad Weya GEbze underGroUndDan BgisOf
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Yenisi
|
Walla Arkadaşlar Ben Naturelin Ortağıyım Mehmet DURAN İsterseniz Sizlere Yardımcı Olabilirim Ama Fİkir GÖrüş Sizin Herşey Reklama Bağlı Analar Babalar'la Alakalı Bişey Değil Reklam'la Alakalı Gelmek İsteyen Zaten Gelir Anasını Babasını Dinlemez .. Ayrıca İlla Naturel'de Olacak Değil İsterseniz Başka Yerlerde Yapmanıza'da Yardımcı Olurum Herşey Sizlere Bağlı Yani
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Yenisi
|
Naturel 'i Biz Aldık Tek Başımız'a İşletmeciliğini Sürdürüyoruz . Artık Öyle Pavyon Vs .. Gibi Kelimeler İle Karşılaşmamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz . Kavga , Dövüş , Kötü Maddeler , Alkol vs .. vs.. Dükkan'da Bulunmamaktadır . Düğünlere Verdiğimiz'den Daha Kaliteli Daha Enerjik Ortam Sağlamak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz . Özel Günleriniz'de Parti Felan Yapmak İstiyorsanız Gelin Görüşelim .. Karar Sizin Teklif Sizin ... |
|
|
|
|
#17 |
|
Özel Üye
|
ÖnceLikLe herkese s.a tüm Çankırıdaki rapper ve Mc kardeşLerim ![]() Siteye yeni üye oLdum ismim Erenay biLenler varıdır beLki Party hakkında yorumlarınızı okudum çok mantıkLı.. Bende mC.'yim katım olmasını bi ÇankırıLı olarak tabiki isterim. . . msn vermek yasakmı forumda bilmiyorum ama msj uygunsuz olursa yetkililer tarafından silinir heralde erenay19@hotmail.com burdan konuşabiLiriz. . . Ama illa herkes kendi bestesini okuyacak diye bi kaide olmaz heralde.. Sago nun falan bi sürü beatLeri war bende.. Eminimki aramızda sago nun 1 kaç parçasını ezbere bilmeyen yoktur ![]() Milleti eğlendirmek için tanınmış müzikLerde söylersek daha iyi olacağını umuyorum.. SelametLe . . |
|
|
|
|
#18 |
|
Administrator
|
erenay yorumuna saygı duyuyorum fakat yani o şarkıları isteyen orijinalini dinler daha güzel gelir yani biz kendimizden bişey katalım ki yaptığımız iş beğenilsin görüyon mu Çankırı'da da bu işi yapanlar var densin
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çankırı Graffiti Festivali | c3n.hevol | Graffiti | 5 | 09-17-2010 01:24 PM |
| Ceza Ve Killa Hakan Fanta Gençlik Festivali Resimleri | FreeXrap | Wallpaper | 3 | 08-12-2009 12:21 PM |
| 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali (20.06.2008) Videoları [Rapid] | RapubliX | 16. Geleneksel Eldivan Kiraz Festivali | 20 | 01-25-2009 12:47 AM |
| ılgaz geçlik festivali | ΣΠİGΜΔ | Organizasyon | 5 | 01-07-2009 10:16 PM |
| Çankırı hiphop un başlangıcı | ganymede | Çankırı'da Hiphop | 21 | 03-03-2008 09:02 PM |
|
|