|
|
#1 |
|
Foruma baktım fakat böyle bi Fan club göremedim. ßence her site böyle bi birLik oluşturulmalı ve Türkçe'ye dikkat edilmeLi.. "k" yerine "q" "v" yerine "w" "canım" yerine "cnm" gibi kısaltmalar kullananlar yani türkçeyi thürqce'leştiren arkadaşLar uyarı almalı.. Hatta kuraLLara uyulmuyorsa kısa süreLi banLanmalıdır. Herkes Türkçe'yi harfi harfine korumaLıdır! Biraz feLsefi oldu fakat biz kendi sitelerimizde Türkçe'ye çok dikkat ediyoruz.Bence burdada bi önLem alınmalıdır. (= Eğer böyle bir fan clup oluşturursa gruba üye olan arkadaşlar imza'larına verilcek kodu eklerler.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Özel Üye
|
bilmiyorum yerimi ama bir ebook okumanızı tavsiye ediyorum Türkçe'mizi kaybetmeyelim![]() Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, dilimizin önemi ve değeri üzerine sık sık yazan, döne döne yazma gereğini duyan bir bilim insanı. Çok basan ve “uzun satan” kitaplar çıkarmanın yanı sıra Aydınlık’taki yazılarında da geniş bir yer veriyor Türkçemize, dil sorunumuza. Ulusumuz için ne denli yaşamsal olduğuna vurgu yapıyor büyük bir özenle. Öğreneceğimiz çok şey var Oktay Sinanoğlu’ndan. http://rapidshare.com/files/12511462...Bye_T_rk_e.zip Boyut: 1,68 MB |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rapografi.Net Complation Album vol.1 "Yeraltı Melekleri" [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 1 | 02-24-2015 02:06 AM |
| Emre Baransel "Suyun Masalı" 17 Haziran'da Müzik Marketlerde! | єραcк | Haberler | 0 | 06-09-2010 03:11 PM |
| "Hiphop Amerikan Kültürü Değildir" isimli kitap açıklaması | akamu | Haberler | 2 | 01-20-2010 08:35 PM |
| Yener aka Asbest ft.Canx FeLaKet &YunusEmre-"Kes" (Yepyeni 2009) | rule_06 | Overground | 0 | 09-22-2009 04:57 AM |
| MT'nin "Yeni Albüm Projesi" Hakkında Özel Açıklması | RapubliX | Haberler | 1 | 12-24-2008 10:12 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|