Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > Üyelerimize Özel > Yazılar > Komik
Connect with Facebook

türk kızların başlıca özellikleri

Seçenekler Stil
Alt 07-27-2008, 05:40 AM   #1
ΣΠİGΜΔ
Forum Bağımlısı
Kullanıcı Avatarı

ΣΠİGΜΔ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 190
İletisim
Standart türk kızların başlıca özellikleri

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.
9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.
10-) Kıçını açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...
11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.
15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.
16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
18-) 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...
19-) Gitar(ki ben çaLıyorum), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.
20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.
21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...
24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.
25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.
YaLaNSa YaLaN DiYin
ΣΠİGΜΔ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2008, 12:23 PM   #2
SuNShiNe
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

SuNShiNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 26
İletisim

Alıntı:
1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
buna aşk demeyeLim bence beğenme daha uygun üLkede beğeniLicek biri yoksa biz napaLım :Pp

Alıntı:
2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan.....
siyah giysek emo oLuruz renkLi giysek tiki oLuruz bence sizde bi dengesizlik var :Pp

Alıntı:
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
evt bu konuda hakLınız geneLde beyinsizLere aşık oLuyoruz...geneLiniz mi böyLe acaba ?? :Pp

Alıntı:
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
sonda biLe oLsa sıraLamamızda beyin var oLmayan erkekLer için üzücü bi durum (:

Alıntı:
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
en azından kendimizi haLk kahramanı sanıp recep ivedik'i örnek aLmıyoruz

Alıntı:
6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.
kadın hakLarından anLamazsınız centiLmenLikLe aLakanız yok bu maddeden başka bişey çıkaramıyorum ben (:

Alıntı:
7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.
çoğu kız için geçerLi değiL bu ama odunca diye bi diLi kuLLanmayan bi erkek yoktur (:

Alıntı:
8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.
kim oLursa oLsun bi kız asaLetini korur bi erkek gibi ona buna gidip sarkıntı oLmaz ama erkekLerin bunu anLamasıda bekLenemez (;

Alıntı:
12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...
demeyen bi erkek tanıyo musun (;

Alıntı:
13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.
umut vermesende en ufak şeyden umut buLmayı başaran erkekLerdir tebrik etmek Lazım ama yine kötü kadın sen oLursun :/

Alıntı:
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.
erkeğin yapıp kadının yapamadığı bir iş oLdunu düşünmüyorum Türk tarihini biLiyosanız ordu komutanLığı biLe yapan kadınLar vardır...

Alıntı:
17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.
buna yorum yapmak istemiyorum gayet masumca bişey (hayır yani duvarındaki posterLe konuşması sana mı dert :/ )

Alıntı:
21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...
sınıfa gerek yok heryerde ağLayabiLirim noLmuş yani

Alıntı:
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
ibrahim tatLıses değiL ama arabesk dinLediğimi hiç bi zaman inkar etmedim aksine ''arabesk mi dinLiyosun üzüLdüm'' demişti biri (erkek)

Alıntı:
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...
oLmayan bişey için uğraşmıyoruz işte oLanLarLa idare etmeyi biLiyoruz (:

Konu SuNShiNe tarafından (07-27-2008 Saat 12:37 PM ) değiştirilmiştir..
SuNShiNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2008, 02:45 PM   #3
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Ayşe 9-10-11-15-16-18-19-20-22-24-25'ede cevap werip bizi engın bilginle aydınlatırmısın ?
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2008, 07:48 PM   #4
lisan_rap
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

lisan_rap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

ßana uymadı benim stilim farklı valla son derece bol giyinir aşka önem vermez falan bunlar beni tınmaz
lisan_rap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 06:43 AM   #5
SuNShiNe
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

SuNShiNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 26
İletisim

Alıntı:
Riyazat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayşe 9-10-11-15-16-18-19-20-22-24-25'ede cevap werip bizi engın bilginle aydınlatırmısın ?
''yorum yapmadığım maddeLerin benLe aLakası yoktur ama günün birinde yaparsam geLir yazarım''
demiştim biLgi oLayı değiL yani
ayrıca Türkçe'de soru ekLeri ayrı yazıLır
aydınLatır mısın ? oLması gerekiyo
SuNShiNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 06:16 PM   #6
kafora aka şahmat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

kafora aka şahmat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 139
İletisim

haklısın adil hepsi bole
kafora aka şahmat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 07:18 PM   #7
Malibu
Super Moderator
Kullanıcı Avatarı

Malibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 130