|
|
#11 |
iyi hoşda o tshirti ahmet gördüki borzoneninmi o şimdi
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Serial bomber
|
canım benım kalkmasın bı yerlerınız ses cıkarmıyorum die sesimi kesmeye kalkmayın oyle tehtitle havlamakla korksaydım ooo sımdı otlek oldum cıkdıydım qetir tshirti bize qel hatta adres istersende weririm once tshirti cızerım sonra bi gusel.. hadi selametle popocugun kalkmasın
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Aktif Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aktif Üye
|
huooooooooooooooooooooooooooop admin uyuyomusun be kardeşim !! düzgün yönetsenize şu siteyi anlamıorum sizi walla. emek hırsızlına eyw diosanız bundan böle bnde çalim arkadaş biraz fazla çalmış ama o ayrıı. atakan veledi 1 cisi bnm taifama kimse laf edemez2 cisi daha dün kü b** tun ki hala aynısın sakın haaaa ABİLERİNLE BOY ÖLÇÜŞMEYE KALKMA 3 sü hiç diilse biz bişi bilip de uyguluyoruz yapıoruz emek harcıoruz BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA ALNIMIZIN TERİYLE bu işi yapıoruz sn; net den 2 tıklamayla masaüstüne 2 resim indirip forumlarda BAŞKALARININ GRAF. LARINI şerefsizce daıtıp üstüne yatmaya kalkıosun.. önce adam ol KENDİN ÇİZ KENDİN YAP EMEK HARCAMAYI ÖĞREN sonra gel bnm taifama laf et. merak etme sırf 9 mm le gelcem çankırıya. SONDUR ! |
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Pislick Yeni Sezon Ürünleri (Advertorial) | єραcк | Haberler | 6 | 03-18-2010 06:32 PM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|