|
|
#11 |
|
tamam Artık BAttle de küfür yok iş Çığırından Çıktı site Oldu AtIŞma arenası hadi KOp kop teKİn dIşarı taŞınacaksa olaylar KOrKumuz Hiç yok bigüN karşı karşıya geliriz elbet kafanda patlar jop uğurla yanımızda öğrendin olum rapi sözlerinin yarısı çalıntı söyle sekmi Anca Çocukluk yaparsın BAna denk mi ZarlarıM düŞeş Senİn ki YEk mi?? daha dün oğuzhanlaydıM hadi ne Oldu O geceyi Unutma Betin benzin soldu BEnim RAp im alew alew seninkiyse KOrdu bi kaç yalancı dostun haricinde Yanında Kİmse yoktu hadi sen git bezini bağla geceleri yazamıyom diye bi köşede ağla weya İki yalakaLık yap kendine arka sağla rap imiz okyaNUs seninkiyse damLa eğer kawga etmek istiyorsan telimi biliyorsun ringlere benzemez sOkak kawgasına gidiyorsun YAzdıklarımı Okuyunca bi düşünüp deliriYorsun Açlıktan ağzın kokuyo köpeğinle aynı kemiği kemiriyorsun daha bi hafta önce yalwardın nikoyn e alın beni diye bi tane adam war diyosun niKOtyn de bizde emanet Çok ama yeter sana tek sille amele beatlerinin üstüna yaz dissini gönder bizee |
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vuslat - Öne Gelin | Malibu | Underground | 4 | 12-12-2010 12:14 AM |
| HAde LİriKler BUraYA (kaleminize kuvvet millet) =) | rad | Kendi Lirikleriniz | 13 | 10-26-2009 02:05 PM |
| İran'daki Tek Rapper Bayan | ΣΠİGΜΔ | Yabancı Rap | 10 | 01-06-2009 04:00 PM |
| Efsane Rapper ve R & B'cilerin hobileri ve fobileri | deepnoise | Yabancı Rap | 2 | 01-06-2009 03:56 PM |
| Yabancı rapper ların boyları | deepnoise | Yabancı Rap | 4 | 12-27-2008 05:25 PM |
|
|