|
|
#11 |
|
ha diss mi attın kolpa öğrenir gelirsin Laf uyduramayınca tehditsi küfürler edersin Böyle devam et Rap'i hep yersin Yok yere bok yere ortamı gerersin Rap'ini de al git çekil önümden it Ozz'a lazım kick MaHŞeR kanka ver beat sana yazdım lirik eline de verdim s*k boğazını sıkarım ötersin cikcik with the flow mu dedin alıntı özenti yaptığın flow değil Ceza'dan esinti çalıntı işlerle rapper olacam sanma ben ne b*k yedim diye sonradan yanma (Bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum burda yazdığımız şeyler ağır şeyler kaldıramayıpta bu atışmayı başka yerde devam ettirmeyelim yani 2 3 gün sonra da 18yer6.Org olarak buluşma var sen miydin bana bunu yazan fln diye aramız açılmasın respect and peace) |
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vuslat - Öne Gelin | Malibu | Underground | 4 | 12-12-2010 12:14 AM |
| HAde LİriKler BUraYA (kaleminize kuvvet millet) =) | rad | Kendi Lirikleriniz | 13 | 10-26-2009 02:05 PM |
| İran'daki Tek Rapper Bayan | ΣΠİGΜΔ | Yabancı Rap | 10 | 01-06-2009 04:00 PM |
| Efsane Rapper ve R & B'cilerin hobileri ve fobileri | deepnoise | Yabancı Rap | 2 | 01-06-2009 03:56 PM |
| Yabancı rapper ların boyları | deepnoise | Yabancı Rap | 4 | 12-27-2008 05:25 PM |
|
|