|
|
|
|
#1 |
|
Türkçe lirikte isterem övdüğün kadar olmasa da güzelmiş güzel.D
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Araştırmacısı
|
senden gelcek hayır Allah'tan gelsin ulan! ![]() Gözlerim kırık bir kapıya dalıyor Artık burada kalan hiçbirşey yok Odam soğuk Beni delirtiyor Çok uzun bir süredir burada bekliyorum Ama şimdi gelme zamanı gibi gözüküyor Yine kara bulutlar yaklaşıyor,görüyorum Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Musona doğru .. Sadece ben ve sen Yarım ay manzaramdan soluyor Onun ışığının içinde senin vizyonunu görüyorum Ama şimdi o gidiyor ve beni yalnız bıraktı Biliyorum seni şimdi bulmak zorundayım biliyorum Senin adını duyduğumda Bilmiyorum nasıl Neden karanlığı evimizi hissettirecek gibi yapamıyoruz ? Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Muson rüzgarlarına doğru .. Sadece ben ve sen Ve sana döndüğümde beni hiçbişey bekletemeyecek Muson rüzgarlarına doğru .. Hey Hey Onun bütün gücüyle savaşıyorum Yola geldim Sana doğru götürmeme izin veriyor Gece gündüz koşacağım Yakında seninle olacağım Sadece ben ve sen Yakında orda olacağız , çok yakında Muson rüzgarlarına doğru koşuyorum Dünya'nın ötesinde Zamanın sonunda Yağmurun incitmeyeceği biryerde Fırtınayla boğuşuyorum Maviliğin içinde Kendimi kaybettiğimde Seni düşüneceğim Birlikte yeni yerlere koşacağız Muson rüzgarlarına doğru .. Sadece ben ve sen Ve sana döndüğümde beni hiçbişey bekletemeyecek Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru Muson rüzgarlarına doğru |
|
|
|
![]() |
|
|