|
|
#4 |
|
1 - Karma Felsefesi: insanlar neden kendi albümüne free beati parça gibi koyarlar hâlâ anlamakta zorluk çekiyorum 2 - Hizaya Geç: Fuat'ın "CNN Türk Turkish Hiphop Belgeseli"nde yayınlanan bölümünü izleyenler bilir "karşıma çıkma cablada cubbaa diye rap olmaz" gibi bir konuşması vardı; tıpkı onun gibi olmuş sözlerin büyük bölümü özellikle Anestesi'nin. 3 - Sokak Savaşı: Çok sıradan, basit ve itici. 4 - Gardınızla Bekleyin: Fenomen'in yapmış olduğu bu beate 2005 yılında Knock Out ve Dumanyak girmişti zaten aynı zamanda o parçanın adı da "Gardınızla Bekleyin"... Çok çakma duruyo... 5 - Arsız Hisler: İlk 4 parçaya bakarak daha hoş gibi gelse de güzelim beat rezil olmuş bence. 6 - Umut: Deprest belki ilerde daha güzel işler yapabilir raplife clan üyeleri arasında albümdeki en başarılı verse'ü girmiş bu parçada. 7 - Uyandım: Bu parça nedir abi bişey anlamadım ben ![]() 8 - Hadi Oynat Plağı: Nadir UZ sağlam girmiş gibi. 9 - Rap Partisi: Bu parçada da Oğuz Atılkan favori. 10 - Topluma Ders: Ovww shit. Anestesi'nin en sağlam verse'ü Nefer'in o nasıl bi madıfaka deyiş öyle...11 - Spectatör: Bu nedir abi, kamyon arkası sözleri gibi rhyme lar çok boktan olmuş! Bu mudur Türkçe Rap. Genel olarak yorum yapmak gerekirse iğrenç bir albüm olmuş 10 üzerinden 1 diyorum. Kıymetimi bilin bütün parçalara tek tek yorum yaptığım ilk albüm.
|
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Raplife Clan Album(Karma Felsefesi) Release Party | Sfenks | Raplife Clan Album (Karma Felsefesi) Release Party | 13 | 05-05-2010 09:50 AM |
| Raplife Clan (Dağılmıştır) Açıklama | SameTr | Çöp Kutusu | 4 | 01-24-2010 07:51 PM |
| C3n Clan 'MiximumTape' Albüm çıktı... | c3n-egemen | Albüm - Track | 13 | 04-27-2009 06:42 AM |
| [Karma] Kafile - 2006 Full Albüm Şarkı Sözleri | kafora aka şahmat | Lirik | 0 | 02-15-2009 03:24 PM |
| c3n clan ''MİXimumTAPE'' ALBÜM snippet | c3n-egemen | Çöp Kutusu | 7 | 02-13-2009 12:05 PM |
|
|