|
|
||||||
Joker the Pitt vs Deprest |
| Anketimiz: Kim daha iyi? | ![]() |
| Joker The Pitt |
|
0 | 0% |
| Deprest |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#3 |
|
Hala inanamıyorum final eşleşmesi seninle mi O yazdıklarında biraz çalıntılar sezinledim Bence Rap yapmayın biraz gezin gelin Bu tahta ben geçtim birkaç devrim delip Bu sözlerini kime yazdırıyorsun söylesene Başkalarının sözünü çalıyormuş bize söylemeden Az önce haber geldi içinizden tek kişi söz yazıyor Bu sen değilsin sen yazamıyorsun diğer kişi yazıyor Tarih kokan bu sözlerimde henüz kazı yok Beğenmediği sesimin tellerinde azıyor Bir işe yaramıyor bunun beynini açın Bana gönderme yapıyormuş elimden kaçıp Joker the Pitt’in götü kalkık değil sadece biraz kaçık Benim bile sözümü çalmışsın bence bu akdarı ayıp Ödev arası söz yazıyorum artık düşün halini Önemsemiyorum seni çünkü bu konuya hakimim Bir gün mahkemeye çıkacağım seni öldürmekten Diyeceğim benim suçum değil sayın hakimim Kendime söz verdim bıçak yok sadece iğneleyeceğim Hele sen lüzumsuzsun seni öldürmeyeceğim Benden sana bu birkaç parça sille Acıdan bağrışını şu an yıldızlar dinler Sıkıldım senden moruk senin kapışmak sarmıyor Endişeli değilim bende kelama dair kaygı yok |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker ft. Rapublix - Kan Yağmuru | RapubliX | Albüm - Track | 3 | 06-10-2010 11:42 AM |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 10:15 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
|
|