|
|
||||||
Joker the Pitt vs Deprest |
| Anketimiz: Kim daha iyi? | ![]() |
| Joker The Pitt |
|
0 | 0% |
| Deprest |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#2 |
|
lan bana bak sengidi aylak sesin cırlat sesin gelir lak lak
bir gün olsun vitesi ileri tak ugrasırsın vezirle beynsiz salak senin yaptıgın hedefsiz konuşma havlarsın saga sola seref yüzünü terkeder kalmaz esaretin geceler bogar günlerin hayrola kankalık yaparsın zora gelince satansın kolpalık hayatın verdigin savaşların galibi vezir akar gözünden zehir kurtu bnm dolunayın yürüdügümüz yolda teker teker engel astım en kahpe engeli ben senle tanıdım düşer gibi yapıp seni yerle bir ettim senin adını dilimden kesip attım şimdi otur agla lan yolların bana cıkar huzursuzlugun benim ayıklan duman altı zihninde cık dısarı soluklan kolpalık ruhunda g*t kankanla yıkan lan sana verilen ceza vezir tarafından kovulman bu senin canını yakar kulak aşındırır havlaman |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker ft. Rapublix - Kan Yağmuru | RapubliX | Albüm - Track | 3 | 06-10-2010 11:42 AM |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 10:15 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
|
|