|
|
||||||
Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#3 |
|
İmkanın Varsa Buyur Beklerim Arkamdan Arkamdan GeLene Kadar Dikkat Et Yeme Arkandan Bu sözLeri Kimden buLuyosun Bilmıorum Ama TınLamam Sen Git Biraz İlham Al Top Tarkandan Seviye Düşüşü Yok sen Düşde Görmüşsün Dün Gördüğün RüyadakiSin Aslında öLüsün Diri oLsanda Bi faydan Yok Millet Görsün Öten Papağan Gibisin YeminLe ÖdüLsün ![]() Emo Karışımı Demişsin Bi anlam Veremedim.. Ben Kundura biLe Giymedim Ama Emin oL converse Ne Bilmedim DiLdeyim Kimine Göre Evet HaberLerimde geLiodur sana KolPaLarLa uğraşmasak İstesem Daha Yazardım Nigga Tavan oLmuş Bu GötLere Vereyim Bi MArihuana DoğRuyu söLemek Gerekirse Sen onLardanda Adammışsın Hahaa Yanyana GeLemeden Yamyamca YamaLara Yamanmış PantoLonun Gibisin Delik Bi Kaç bi yeri var gaLiba dikkat Kıça Hava Girmesin Ben DeLiyim Evet! Ama SözLerimLe DeğiL Sadece 18-34 StyLe Bu böLe biLinSin Duyduqun Heryerde Her Yerde Ve moruk ol emin oL Her DiLde Saygıda Kusur yok Respect'de Deriz Yeri geLdiğinde Çizgi Film KarakterLerinden Benzettiğim Sadece Kendy(öle bişey gLb) EfendiLiğinin SınırLarını Geçme Laayyn Tikky VeLedin KeLamından Ne bekLerimKi 2 sini Getirsin yanyana Tantana Etme Moruk Kafan kaldırımın Ortasında Demek istediklerim Çok Daha Susucam ama Sapıtmasın Meydan KaLmasın kolpaya TeLe Takılmış Islak T-short Gibisin Yapıştın mı bırakmıosun Emo özentisi Rapin Efendisiyim Die Bi iddaamda yok LebLebi Tak Sen fuLL Cap'i Gangsta Özentisi Hani Bomban Nerde Göremedim Yoksa Attıqın KüçükLerinki Gibi Osuruk bombasımı bilemedim? Doğruyu sölemek Gerekirse En SağLamıydı Eminim bok Konkusundan Geçilmio Aynı Verse'Lerin Gibi.. Geçmiş OLsun Kardeşim bu Arada üzüLdüm.AciL ŞifaLar.. |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 11:54 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
| Chanky Vs ByİkizLer [OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 39 | 02-26-2010 12:31 AM |
|
|