|
|
||||||
Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#2 |
|
Bu sizde sorun oldu evet özeniyorum Sansar'a İmkanım vardı fakat dalmak istemedim arkadan Bu çocuk dediğin seni sözleriyle sarsa ya İşte o zaman kaçarsın arkana bile bakmadan 2 gün geciktik götün kalkmış ortada Haberlerin geliyor sana saplarım ortadan Finale ilerledikçe farkettim ki seviye düşüyor Joker the Pitt devam eder seviye düşü yok Chanky emo karışımı deli bir yaratık Sen converse'le gezerken ben kumar oynarım zar atıp Bir okudum da harbiden çocukça geldi satıları 1 hafta önceki kısa tartışmayı hatırlarım Hazmedemedin orada ama burada yolun sonu Şu durumda kaybedince diyet olmalı kolun Bu halimde yazıyorum sana ama sende yok saygı-selam Beni bir görsen şaşırırsın bu nasıl yazıyor iki kelam Çizgi film karakteri gibi sınırlıdır dünyaların Geçen gece gördüğüm ambulansta rüyalarım Belki de kurtardı beni dostlarımın duaları Emin ol en sağlam bombayı yuvana yuvarlarım !!!! Arkadaşlar geçirdiğim küçük bir trafik kazası yüzünden geç yazdım . Saygılar .... Konu hipnoz-x tarafından (03-14-2010 Saat 08:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 11:54 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
| Chanky Vs ByİkizLer [OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 39 | 02-26-2010 12:31 AM |
|
|