|
|
||||||
qares vs Recm a.k.a Venom[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#4 |
|
vitesin topuzunu al eline bebegim aslen ölüm adamım senin yeraltı dedigin her haltı bil bak atlı bin makkatta pinn çekilir torban patlar adamım kafanı kapımdan uzak tutmalısın suratına çarpar yoksa kulpu adamın 24.00 civarından sonra bal kabagına dönüşcen çünkü üstüne yeterince bindim adamım arabanı al ve çekil burdan sen 5 vites ben speedy gonzalez ben geyirsem bile dinleyenler alkış tutar sense yırt sahnede bi tarafını yetişemessin yaptıgım rape üstad olarak kabullen ya da açıklarım herkeze sen bi hergele herkeze peşkeşş sahnede tek leşş sen bi bütünleş yaptıgın raple neler döndü bak rap bi döngü bak doymadın hala bu gömmeye lakin yüz yüze galince oldun sakin sus bebe beni dinleki göresin önünü fazla konuşmadan ben keserim önünü daha yazmak var içimde ama açıklamakta istemem ben senin berbat dününü sadece sen anlarsın bunu kapasite yeterse çöz hadi düğümü bak bu battle'nin son bölümü olsun açılış senden kapanış benden kurşunu kendine sakla korkak bahsetme sen bi neferden gözlerinde son bi parlasın lakin kalmayacak sonda eser ferden ben terkettigimde kapanır perden! |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hipnoz-x & Recm a.k.a. Venom - Şimdi! | hipnoz-x | Albüm - Track | 4 | 10-27-2010 05:36 PM |
| Recm a.k.a. Venom - Dışarı Çıkartın | hipnoz-x | Albüm - Track | 0 | 10-11-2010 08:24 PM |
| Recm a.k.a. Venom - Real Rhyme | hipnoz-x | Albüm - Track | 3 | 08-31-2010 02:36 PM |
| Sfenks - recm a.k.a Venom[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 11 | 03-08-2010 11:36 AM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 10:43 AM |
|
|