|
|
||||||
qares vs Recm a.k.a Venom[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#2 |
|
parçaya girişin rafineyle aynıı paparazi papaz eder adamı sen ve bense ayrı taş yada sopa baş sana kolay girer taşlama kolay bana sen sol ta..gımdaki agrı dolu dizgin dört nala koş ama kulvar farklı coş loş ışıkta yaz bana hışımla çok boş kaşınsan,kaçının kurası bana göre duası azcık yaklaşta açılır duğağın bu sadece uyarı bi nevi yüz görümlüğü ulan kabul et daha dünki gölgem ilk defa gittin benden önde gir ilk,kirpik dolmasın yaşla paşamm yaşamm ilerledi sen geridemi kaldın sen teyip dinle ben studyomda kolon looplara dikkat,et bebe imdatt deme bu bi ihtar gelirse kulagına zarları yırtar sen üst mevki bense undergraund'dan gelen bi deli hem degersiz hem deli birii sen dönüş kurt adam benim doğam hollywood hulk hogan senin bi taraflarınsa har bi b.k kokan maalesef odam harbiden ses geçirmiyo yansın ışıgın ilgilendirmiyoo sen karadasın daha recm derinden gidiyo araştır sorda beni kim biliyo şimdi söyle bakalım adamım her gece seni kim s...yo |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hipnoz-x & Recm a.k.a. Venom - Şimdi! | hipnoz-x | Albüm - Track | 4 | 10-27-2010 06:36 PM |
| Recm a.k.a. Venom - Dışarı Çıkartın | hipnoz-x | Albüm - Track | 0 | 10-11-2010 09:24 PM |
| Recm a.k.a. Venom - Real Rhyme | hipnoz-x | Albüm - Track | 3 | 08-31-2010 03:36 PM |
| Sfenks - recm a.k.a Venom[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 11 | 03-08-2010 12:36 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 11:43 AM |
|
|