|
|
#4 |
|
Sözlerime Sokacak Kadar Varmısın Susta Sözlerin Konuşsun Usta Rapçi Olmasamda Seni Susturacak Kadar Rapim Vardır Beni Tanıyacaksın Yandan Kaymak Sana Uyar Unutma Karşındaki Asıl Kral Veled Diyene Bak Hale Bunlar Sana Yetmez Herhele Dünyayı Dolduran Sen Mi Sanırsın Sen Sadece Kendine İnanırsın Kraldan Kan Akıttıracak Kadar Var mısın Ben Hergül Boğulurum Kendini Rapper Zannedenlerle Ben Yeni Yetişen Rapper Sıkıldım Senin Rapliklerinden Sen Ustayım Diye Geçinen Kolpa İnanmazsan Sor Aleme Ben Kadar Battle Yapabilecekmisin Bu Mehmetde Kimmiş Diyebilecek Misin Pilimi Takabilecek Misin Kekelettirecek Kadar Rapper Mısn Seni Susturmak Amaç Değil Veled Diye Sana Denir Lirk Dilenmek Bana Değil Sana Yakışır Beni Beni Alem Tanır Karşındaki Yeni Bitme Lirikçi İşte Kelime Ayarımı Tutturacak Yetişmişşim Raplife Burda Rapper Burda İyi Bak Bana Bu ByİkİzLeR Kim Diye Sorana Alemmin Yeni Kralı Diye Sesleneceksin Sen Bana Az Gelirsin Diz Çök Chanky Kralına(Mehmet'e) Rapper Diye Geçinen Kolpa Götünü Kaldıran Kimse Çağır Onuda Buraya Michael jackson Kalsa Beni Ayakta Alkışlar Bu Sön Sözler Sana GÖTÜN KALMIŞ İNDİR AŞŞA |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 10:15 PM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 02:45 PM |
| Sfenks Vs Rap-Anestesi [OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 25 | 02-25-2010 10:52 PM |
| Merhaba DostLar Ben Chanky ;) | Chanky | Üyelerimizi Tanıyalım | 10 | 02-06-2010 12:45 AM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 11:43 AM |
|
|