|
|
||||||
Sfenks Vs Rap-Anestesi [OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
söylese bana yazdıklarında nerde kafiye hele bak bi bana kolpa diyene ne haddine lan sözlerimi eleştirmeye benle eşleşdin die kendini havalarda görme sanma beni çaylak sana acıdıgım için basit şeyler yazıyorum baksana bana bi frestyle deil batlle yapıyorum ben senin ğibi yollarda gezmiyorum ve oyüzden yolumuda değiştirmiyorum bak kendin ne oldugunu burada belirttin sen en ala kolpa ve yollarda gezen faişesin sana bu rap işlerini ben öğrettim bilirsin işte kendini kasan bir sünepe geyiksin bu kadar söz yetmez bana elinden ğelen bumudur işte böyle forumlarda sfenks e koyulur bu alemin en kolpa kaşarı sfenks deniosa dogrudur sana anestesinin verdigi kredi bu satırlarda son bulur.. |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Anestesi & Deprest - Snippet | ƒυякαη | Underground | 8 | 06-06-2010 08:32 PM |
| Sfenks Vs DepresT[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-19-2010 08:48 PM |
| Sfenks - recm a.k.a Venom[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 11 | 03-08-2010 11:36 AM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 01:45 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 10:43 AM |
|
|