|
|
||||||
Sfenks Vs Rap-Anestesi [OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
bana kaşar diyene bak hele geçmiş karşıma daha dünkü boksun haddini bil kolpa ben seninle dalga geçerim işte ancak böyle forumlarda hadi çık karşımada teke tek kapışalım rap hip hop sahasında. kolpalık bolmuş sfenk coşmuş anestesi koyunca sfenks korkmuş sus pus olmuş saga sola kusmuş daha dünki bebeler rapcimi olmuş olum akıllı ol almayım o 5 gramlık aklını daha toysun moruk bak izle ustanı bu batlle nin ilk yarısı bekle ğör sonucunu işte karşında ben anestesi raplife clan ın kurucusu vurgulu sözlerinle bana aklınca diss koydun bana göre bu batlle sanki bir oyun kes sesini sünepe ben sana koydum beni tanı ben gangbanger senle bu rap aleminde crumb snatcher... |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Anestesi & Deprest - Snippet | ƒυякαη | Underground | 8 | 06-06-2010 08:32 PM |
| Sfenks Vs DepresT[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-19-2010 08:48 PM |
| Sfenks - recm a.k.a Venom[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 11 | 03-08-2010 11:36 AM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 01:45 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 10:43 AM |
|
|