|
|
#4 |
|
bak bu sözler yıne manyak diss yazmaya calısmıs salak bu satırın sonuna nokta koymak gelmez elimden ben yazdıkca kanın aktı oluk oluk gözlerinden kafamda yenı bı rap sarayı kurdum ama içinde sen yoksun saray bu hayvanat bahcesı deılkı, ıcınde senın gıbı itler olsun rap benım eserım lan,eserime saygı ısterım senın marka oldugun yerde etiketi ben koyarım sen aslında yoksun bu bi serap sözlerimle beynın dönündü evlat beat biterken aklımda YOK OLUŞUN killer rapi raks eder ve ritimleri koy üst üste tahtı yakan katil yani killer BOYY sarayı basına yıkacak tabi bi krallıgın varsa keşin tekiyim ama sizingibileri fena dize getiririm hadı sende sağo gıbı ac dava henuz 16 yasındakı cocuga BEN RAPIN KRALIYKEN SEN RAPI TERKET BENCE |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sfenks Vs DepresT[OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-19-2010 09:48 PM |
| Deprest vs Vuslat[OYLAMA] | ƒυякαη | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 16 | 03-07-2010 03:13 PM |
| 1996 Islamic Force Killer Rap | eMir18 | MC's | 1 | 12-26-2008 06:19 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 11:43 AM |
|
|