|
|
||||||
FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#2 |
|
Şimdi biraz ağır koycam sahnede tek bir dal Koca popolu biri gelmiş o yüzden yerim dar Benimle battle yapıyorsun bir bakıma harakiri Şu an uçurumun kenarındasın bana mecbur uzat eli Savaş mı başlattın moruk azrailim nöbette Yardım istersin korkakça özelden Ne çabuk unuttun sokakta özel ders Verirken bilmezdin bile derdin Rap dersi Yapamadığın şu boka bile derdim Rap dersin Şimdi kendi ellerimle öldüreceğim seni bilin ki Şehrin ortasındaki palyaçoluğun bilindik İdam ipin olacak ayakkabı bağların Yazamadığın o elleri kilitledi ağlarım Kumaşlar geldi tekrar hadi seç kefenini Birden çoğalmışsınız yüzünü ben seçemedim Gözlerimden anladın başın büyük belada Alevler saçar bir de küçük selamlar Nasıl düşünürsün benim intikamımı unutmayı Geç de olsa şimdi dumanımı solukladın Fazla kasmıyorum seni gecenin bir vakti azdın İki laf edip kaçtın çünkü biliyorsun sen de Joker azgın |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 10:54 PM |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 09:15 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 01:45 PM |
| FLeX SiR - Demo Track.. | EfgaN | Albüm - Track | 6 | 09-28-2009 10:46 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 10:43 AM |
|
|