|
|
#3 |
|
Gurbet Yazılı Kalktım şafağınan yollara düştüm Düştüğüm yollarda gurbet yazılı Nere gittiğimi sorsan bilmiyom Gittiğim yerlerde gurbet yazılı Bitince fitilim söndü fenerim Yakmak için diyar diyar giderim Cebimdedir yazdığım not defderim Sayfa sayfa bakın gurbet yazılı Bülbülün feryadı her daım güle Garibim halimden eller ne bile Günlerim geçiyor ağlayıp güle Her geçen gününde gurbet yazılı Yüce dağlar girdi kardeş araya Derman bulunmaz ki yaraya Benzedim simdi sanki arıya Konduğum çiçekler gurbet yazlı O toz pembe hayal kuran başımda Hamlıktan olgunluğa eren yaşımda Gönlümde pisirdiğim aşk aşında Tadında tuzunda gurbet yazılı Yağan yamur karı esen yelinde Taze açmiş goncasında gülünde İyi olsada yüreğin de dilinde Bana hitabında gurbet yazılı Elimle ayağım oldu hep nasır Unuttum gülmeyi bilmemki nasıl Günlerim gecmiyor sanki bir asır Gecmeyen günümde gurbet yazılı Taşa toprağına kurban olurum Geldıiğim gün gibi durur onurum Ben değil olacak evlat torunum Dilerim yazmasın gurbet yazılı Ozan yıldız söyler alman elinden Okur yazımda kendi dilimden Yıllar geçti ayrı kaldım köyümden İçimde hasreti gurbet yazılı |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sitem Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 8 | 10-29-2009 11:16 AM |
| Bayrak Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 15 | 10-27-2009 06:21 PM |
| Şehit Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 23 | 10-27-2009 06:20 PM |
| Abdurrahim Karakoç - Gönlümdeki Gurbet | moRojeM18 | Şiir | 0 | 10-26-2009 08:19 AM |
| Ali GÜNDÜZ Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 6 | 10-24-2009 11:16 PM |
|
|