|
|
#19 |
|
Sehitler ölmez Hincim verir bana kuvvet Bitecek bütün dertler elbet Bu Vatan´in ekmeyini yiyen Vede bu Vatan´a hainlik eden Ekmeyini yedigi gibi kursunu da yer elbet Hincim Vatanhainlerine Kahpelik edip ne geciyor ellerine Bilinki siz kahpelik ettikce Hincim artiyor sizlere Beni yasatan bu Hinc Bir elimde Kur´an, bir elimde Kilic Savasirim Vatanhainlerine karsi korlusuz Edecegim hepsini huzursuz Bana Hinc´im yeter Bu Hinc edecek sizi beter Mustafa Kocak Vatanini canin´dan cok sever Bütün hainleri gebertecegim teker teker Elbet bitecek bu cile Su serpilecek yanan yüreklere Hesap verecek Terröristler bize Son verilecek bütün kötülüklere Sehidimin kani yerde kalmaz Kahraman´siz Vatan olmaz Bu yanan yürek yerinde durmaz Sorulacak sehidlerimiz´in kani Sehidim´in kahraman kani Korur daima bu güzel Vatani Gözleri yasli birakan sehid anasini Soracagiz biz bunlarin hesabini Sehidler asla ölmez Kanayan yürekler dinmez Bu Dava hicbir zaman bitmez Sorulmadikca Sehidlerimiz´in kani Bak gözümün icine Orada göreceksin hinc´i komunizme Kulagini ac sözümü dinle Edecegim Vatanhainlerini lime lime Kahpelikler elbet son bulacak Vatanim´a nese dolacak Yüregi Vatani icin carpan Mustafa Kocak Elbet Vatan´i icin can verecek Allah´dan gayri kimseden korkmam Bu yoldan asla ayrilmam Kimse susduramaz beni, susmam Elbet konusacagim, anlatacagim kahpelikleri Vatan hainlerinin bakmam gözünün yasina Cünkü andictim su koca daglara Kahpelikler son bulmadikca huzur yok bana Huzura kavusacak Vatanim, bas koydum bu yola |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sitem Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 8 | 10-29-2009 11:16 AM |
| Bayrak Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 15 | 10-27-2009 06:21 PM |
| Türkiye Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 17 | 10-27-2009 05:22 PM |
| Gurbet Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 14 | 10-27-2009 05:17 PM |
| Ali GÜNDÜZ Şiirleri | moRojeM18 | Şiir | 6 | 10-24-2009 11:16 PM |