|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Saygı ve Barış |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Yenisi
|
s.a dupe senin nicki biyerden duymus gibiyim ama neyse calısmalara gelince eline sağlık uğraşmıssın yapmşsın harfler upen in harflerine cok benzyo hatta bazıları aynısı neyse böyle böyle ilerliycek eline koluna sağlık eyw..
|
|
|
|
|
#17 |
|
Serial bomber
|
=) olabilir kardesim cunki upenin 3boyutlarndan bakarak deneme yptim olabilir bundan dolayı kıyaslama olur=) ama upen yazmıor dupe yaziyor. yinede calıntı fln dıenler olursa sımdıden calıntı deıldır upenden ozur dılendı ztn acıklandı konu =) haberıde war selametle.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Acemisi
|
karakter için desandanda dile(: aksam cokluya alıyımda hehe(: ben ortalık karısmasın, yanlıs anlamasınlar diye yorumda bulunmuyorum artık. sadece biri bişey derse kulagıma geliyo o zaman bakıyorum siteye. harfleri upendan birebir esinlendigini yazmadım bıktım artık uğrasmıyorum.Ama sagolsun gene bilenler cıkıyo (: Mesela karakter aynısı nerdeyse desanın yaptıklarıyla.Hatırlarsan daha öncede ''Anılın'' calısmalarıyla mesur olmustun (: en sonda seminin hugoyu ben yaptım diye cıkmıstın (turkstyledan adamın sketchini temize gecirip ki ondan da emin degilim direk de koymuş olabilirsin xD)Zamanında benden caldıklarını es gectim daha (: senin yüzünden siteye calısma koyamıyodum onlar azada ayit diyolardı benim calısmalarım halbuki xD xD ama sen benden önce koyuyodun (: HEhE her yaptıgını kimden nerden ne caldıgını tek tek fotograflarını siteye koymustum ama ne hikmetse sitede hiçbişey durmuyo xD Madem bunları yapıyon sketchlerinde kaynak gösterde milletde seklini çizmesin.Olabilir yokmu benim yaptıklarım önceden cok vardı.Halada sevdigim insanların tarzına yatkın yapıyorum ama önemli olan aynılarını almak degil esinlenmektir...Başarılarının devamını diliyorum. Borz C3N clan kurucusu... |
|
|
|
|
#20 | |
|
Foruma Isınmış üye
|
Alıntı:
![]() ne denirKi? yazıK
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Turgay K 10.Yıl Hediyesi (10 Adet Beat ve Rapstradamus'tan 2 Şarkı) | RapubliX | Underground | 0 | 02-18-2009 04:30 AM |
| Sagopa Kajmer Beat'leri (41 adet) | ΣΠİGΜΔ | Beat | 10 | 02-14-2009 10:17 AM |
| 2 adet 3D-İlk denemelerim. | dupe | Çöp Kutusu | 11 | 11-22-2008 03:17 PM |
| Durmak yok 2 adet 3 boyut daha.. | dupe | Çöp Kutusu | 4 | 08-28-2008 06:15 AM |
| 4 Adet | mnıl | Komik | 7 | 07-28-2008 10:12 AM |
|
|