|
|
#11 |
|
e yow ... simsar sözlerimi dikkatle dinle... ey simsar seni düne kadar 3 kuruşluk bir rapçi olarak bildim simdi ise arkadasini satan bir fahişe olarak biliyorum. simsar bakma arkana hadi yallah rapte cezani verirdim şükret yukarda Allah sadıkla dosttun 1 kezde satttin kurulan tüm hayallerinizi sen yaktin simsar sahneye cikmadan önce adını bize soruyordun fuchstan calıntı bir kac kelimeyi nasıl cevircegini sasiriyordun bu kadar kolpalıga rağmen geceye sıcıyordun sonrada rockcilara yalakalaniyordun 2 kelimenden birisi yalan zaten olay burda hiç birisi anlaşılmayan kekemeler bile senden kaliteli bu rapte sen git de american hippileri msne ekle duyduklarıma inanamadim dost dostu satti bu olay cankırı yer 6 ni birbirine katti bu iş boyle olmaz anlasildi cankırıda rap yuzemeden batti ... Mc Sadik Ve simsarR. ( nickinde sansar ozentisi ) |
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vuslat - Öne Gelin | Malibu | Underground | 4 | 12-12-2010 12:14 AM |
| HAde LİriKler BUraYA (kaleminize kuvvet millet) =) | rad | Kendi Lirikleriniz | 13 | 10-26-2009 02:05 PM |
| İran'daki Tek Rapper Bayan | ΣΠİGΜΔ | Yabancı Rap | 10 | 01-06-2009 04:00 PM |
| Efsane Rapper ve R & B'cilerin hobileri ve fobileri | deepnoise | Yabancı Rap | 2 | 01-06-2009 03:56 PM |
| Yabancı rapper ların boyları | deepnoise | Yabancı Rap | 4 | 12-27-2008 05:25 PM |
|
|