|
|
||||||
Herkes buraya bi baksın.. Bakmadan gecmeyin.. Konu silinmesin.. |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Hepiniz iyi guzel hos demissiniz de Hepiniz boyle misiniz ? Baqin bu neye benziyo biliyor musunuz... Ulkucu bir insan watanini milletini sewer muslumanlik icin calisir Faqat gunumuzde ulku ocaklari serserilerle dolu... (Yine ince bi mesaj)
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Özel Üye
|
Alıntı:
ÜLKÜ OCAKLARINDAYIM ( cCc ) Allah'a şükür...MüsLümanımda..Vatanım için Herşeyi gözümü kırpmadan yaparımda.. ve rapciyimde... ben Serserimi oLuyorum şimdi ? Senin biLdiğin serseriler ise ocağın disiplin kurulundaki kişilerdir.. Ocakta kimin derdi veya kavgası olursa , zor duruma düşmüşse ( ve HAKLIYSA ) o işleri disiplin kurulu üyeleri halleder... Genellikle kavga işlerine baktıkları için isimleri serseriye çıktı maaLesef.. Neden bi vali veya devletin bi yerindeki ülkücü adamı örnek vermıyosunuzda iti puştu ülkücü olarak gösteriyosunuz anlamıyorum... 1 kere Ülkü Ocaklarına gidip oturdun mu seminerini dinledinmi onuda merak ediyorum Dediklerinde çok saçma şeyler umarım farkındasındır... OrtaLığı birbirine katmak istemiyorum..Herkes ne dediğini biLsin... Konu Riyazat tarafından (06-27-2008 Saat 08:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Yenisi
|
Alıntı:
arkadasim! Yazdiklarimi iyi okumamissin... Ben milliyetci bir insanim ve kesinLikle ocaga karsi bir laf soylemedim ben orda... disipLin kurulunun aksine Ben ocakta ismi bile olmayip da Ulkucuyum diyenlerden bi ornek werdim... Zaten olayin konumuzla hicbir ilgisi alakasi yhoq sadece bir ornekti... Bu arada 1 kere oturdun mu seminer dinLedin mi? sorusunun yaniti: evet gunlerimi aylarimi yillarimi gecirdim Tum hocalari da dinledm merak etme... Tekrar soyluyorm konumuz bu deil tartismaya dwm ama bu bolumu kapansin mumkunse,,, |
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| herkes buraya fotosunu eklicek :) | By_KuLFeT | Üyelerimizi Tanıyalım | 141 | 09-25-2010 11:51 PM |
| Buraya Bi Bakın!!! | ganymede | Graffiti | 20 | 01-16-2010 12:32 AM |
| Herkez Baksın Lütfenn!!! | By_requem | Digital | 5 | 07-02-2009 08:01 PM |
| Çok Önemli bi Konu Herkes oKusun !!!!!! | Riyazat | Diğer Konular | 31 | 01-24-2009 06:35 PM |
| hiPo Feat. stayF arKama baKmadan(yeNİ) | séDa | Underground | 6 | 05-05-2008 04:06 PM |
|
|