|
|
||||||
Herkes buraya bi baksın.. Bakmadan gecmeyin.. Konu silinmesin.. |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
|
SevgiLi 18yer6 forum kullanıcıLarı... Öncelikle merhaba xD Birkac satır birşey yazacagım... fakat bu site kapanana kadar YazdıkLarımın silinmemesini istiyorum.. eger silerseniz de paşa gönlünüz bilir ![]() RAP die yazılıyodu dmi.. ? yanlısım yoqtur herhalde. Türkiyede, Dünyada birsürü müzik tarzı wardır... arabeskten jazz a kadar... Baqın... DinLediklerimize Şarkı denir deil mi ? Şarkıları şarkıcılar soyler... Ve Dünyanın tum mekanlarında her adreste kabul ediLen nesnellik kazanmış bir anlayış wardır... GüzeL ses anLayışı... sesi guzel olanı herkes dinLer.. Bir Sezen Aksu veya Bir Britney... Asıl Konuya yawas yawas girelm... Hicbir muzik alanını sawundugum yoq... öznel bir kawramdır zati. Fakat.! SeS kullanılmadan MüziK yapıLmasına karşıyım! karşıyız.. ! Ben RapÇiLeri HızLı Konusan AdamLar şeklinde ifade ediyorum... Bu arada...ben her sozumun sonuna 1. tekil şahıs kullanıyorum. sawunuyorum ediyorum ws.. bu turkiyenin aklı basında olan kesiminin %90 ının dusundukleridir zaten... Bu konu uzerinde FazLa durmayacaqım... sonucta müzik müziktir... ve yalan solemicem ben de Rap MüzikLerini dinlerm... .......................... Çoq daha onemli bir konuya değinmek istiyorum.. rap bir müzik tarzı olmaktan çıktı artık. bir YaşaM tarzı HaLine geldi... Şimdi diceksiniz ki bizim de zaten istedigimiz bu... Hadi biraz siyaset biraz dinden gireLim olayı Bağlamaya CalısaLım... HizbullahçıLar... Kelime anlamı Allah için savasanlar... deil mi ? Yani asLınDa ne kadar guzel birşey.. Peki Ne yapıyorlar... MüsLümanları birer terorist gibi gösterip müslümanlıgı dier ülkelere dier dinlere Kötü anlatıyorLar.. Kötü gösteriyorlar... Sonuc olarak ülke içinde bir ayrıLıga neden oluyorLar... Peki... Fethullahcılar.. halka kendiLerini ne Kadar samimi we içten gösteriyorlar değil mi ? Ama yaptıqları sadece ve sadece ülke içinde ayrılık... Ak Parti ... Başörtüsü coğu insanın karsı cıkmayacagı birşey... fakat bu örtünun üzerinden siyaset yapılınca sonuc ne oluyo... Ülke içinde AyrıLıK... ŞeriaT... Laiklige aykırı deil mi? şeriat sawunanların becerebildikleri tek şey: ülke içinde ayrılık... RaPçiLeR... Bol Pantolon giyerler bol tişort giyerler biz farklıyız biz sizin gibi degiliz siz geri kalmış köylü kafalarsınız çağımzın müzigi raptir... sonuc ne? Ulke içinde ayrılık... Bakın. örnekler çogaltılabilir... anlatmak istedigim tek birşey var.. geleneklerimizi, göreneklerimizi, ahlakımızı, kültürümüzü bir köşeye atmayın... Yüzyıllardır süregelen bir toplumuz. ve bu toplumu dış gucler deil.. sadece iç çatışmalar yok edebilir... bu ülke içindeki ayrılıklar da sadece ve sadece israil ve abd basta olmak üzere yahudilerin işine gelir... AkLınızı başınıza toplayın.. Sakin kafayla bir kez düşünün ben ne yapıyorum diye. SelametLe... |
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| herkes buraya fotosunu eklicek :) | By_KuLFeT | Üyelerimizi Tanıyalım | 141 | 09-25-2010 10:51 PM |
| Buraya Bi Bakın!!! | ganymede | Graffiti | 20 | 01-15-2010 11:32 PM |
| Herkez Baksın Lütfenn!!! | By_requem | Digital | 5 | 07-02-2009 07:01 PM |
| Çok Önemli bi Konu Herkes oKusun !!!!!! | Riyazat | Diğer Konular | 31 | 01-24-2009 05:35 PM |
| hiPo Feat. stayF arKama baKmadan(yeNİ) | séDa | Underground | 6 | 05-05-2008 03:06 PM |
|
|