|
|
|
|
#1 |
|
herkese ya da bboy or bgirl'lere müjde ark.ıM taha'yla birlikte gençlik spor il müdürlüğüne break dans çalışmaları yapmak için başvurduk,çok olumlu geçti...ayın 20'snde belli olcak ama büyük ihtimalle mekanı ayarladık..bize katılmak isteyen ark.lar olursa bekleriz..kalabalık olursa daha etkili olur..bize salon ve araç gereç sağlıyacaklar..bize ulaşmak için bboy.sercan@hotmail.com ya da taha.kilic@mynet.com eklersenz sevinirz...
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Acemisi
|
Alıntı:
yeterki isteyn..istek sizden gelmeyen ibne![]() bana ulaşırsın..msn imi verdm yukarda... yukarda da biri yazmış. bende onu seviom zuahhaha
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Acemisi
|
Alıntı:
serCan kaRdeŞim beNim breAk daNsa meraKım ezeLden beRi waR aMa fırSat 0LupTa böLE bi 0LuŞum içiNde yer aLamadım yaNe iLk eLemaNınıs beNim ![]() UYARI : Kardeş Forum Göz Estetiği Açısından Fontlarına biraz dikkat edersen seviniriz. Teşekkürler. Konu By_KuLFeT tarafından (03-16-2008 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Yenisi
|
ben güreşçiyim valla gençlik spor herşeyimize he diyo ama hiç icraat görmedim o iş yatar bence il dışına göndermeye para bile bulamıyolar taki break dans için böle bişi yapcaklar zannetmem onlar break dans ne bilmez bile
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Yenisi
|
mekanı verdiler ama biz gitmiorz cunku pazartesi çarsamba persembe gunleri verdiler saat 5 e kadar biz zaten 4 de 5 de cıkıoz okuldan:s ama yeni mekan arayısındayız inş bulcaz...
|
|
|
|
![]() |
|
|