![]() |
müjde ark.Lar ....
herkese ya da bboy or bgirl'lere müjde :D ark.ıM taha'yla birlikte gençlik spor il müdürlüğüne break dans çalışmaları yapmak için başvurduk,çok olumlu geçti...ayın 20'snde belli olcak ama büyük ihtimalle mekanı ayarladık..bize katılmak isteyen ark.lar olursa bekleriz..kalabalık olursa daha etkili olur..bize salon ve araç gereç sağlıyacaklar..bize ulaşmak için bboy.sercan@hotmail.com ya da taha.kilic@mynet.com eklersenz sevinirz...
|
hadi hayırlısı bakalım biz de izlemeye geliriz izleyici alırsınız heralde:D
|
aLuruz aLuruz taby :D ayıp ettin :D
|
belki ögrenmeyede gelirik :p hayırlsı oSsun
|
sercaN la afern wala:Dseni seviyom:D
|
merhaba b-boy arkadaşlar sercan taha ve diğerleri sizi 8 mart da olacak partimize bekliyorum iki battle atarsınız artık:Dama kesin bekliyorum daha sonra ayrıntılı görüşürüz...
|
Alıntı:
|
siRjanım fiDanıma :D:D
Alıntı:
serCan kaRdeŞim beNim breAk daNsa meraKım ezeLden beRi waR aMa fırSat 0LupTa böLE bi 0LuŞum içiNde yer aLamadım yaNe iLk eLemaNınıs beNim :p :p :D UYARI : Kardeş Forum Göz Estetiği Açısından Fontlarına biraz dikkat edersen seviniriz. Teşekkürler. |
ben güreşçiyim valla gençlik spor herşeyimize he diyo ama hiç icraat görmedim o iş yatar bence il dışına göndermeye para bile bulamıyolar taki break dans için böle bişi yapcaklar zannetmem onlar break dans ne bilmez bile:D
|
Alıntı:
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:31 PM. |