Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04-16-2010, 06:07 PM   #4
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim
Arrow

1 - Karma Felsefesi: insanlar neden kendi albümüne free beati parça gibi koyarlar hâlâ anlamakta zorluk çekiyorum
2 - Hizaya Geç: Fuat'ın "CNN Türk Turkish Hiphop Belgeseli"nde yayınlanan bölümünü izleyenler bilir "karşıma çıkma cablada cubbaa diye rap olmaz" gibi bir konuşması vardı; tıpkı onun gibi olmuş sözlerin büyük bölümü özellikle Anestesi'nin.
3 - Sokak Savaşı: Çok sıradan, basit ve itici.
4 - Gardınızla Bekleyin: Fenomen'in yapmış olduğu bu beate 2005 yılında Knock Out ve Dumanyak girmişti zaten aynı zamanda o parçanın adı da "Gardınızla Bekleyin"... Çok çakma duruyo...
5 - Arsız Hisler: İlk 4 parçaya bakarak daha hoş gibi gelse de güzelim beat rezil olmuş bence.
6 - Umut: Deprest belki ilerde daha güzel işler yapabilir raplife clan üyeleri arasında albümdeki en başarılı verse'ü girmiş bu parçada.
7 - Uyandım: Bu parça nedir abi bişey anlamadım ben
8 - Hadi Oynat Plağı: Nadir UZ sağlam girmiş gibi.
9 - Rap Partisi: Bu parçada da Oğuz Atılkan favori.
10 - Topluma Ders: Ovww shit. Anestesi'nin en sağlam verse'ü Nefer'in o nasıl bi madıfaka deyiş öyle...
11 - Spectatör: Bu nedir abi, kamyon arkası sözleri gibi rhyme lar çok boktan olmuş! Bu mudur Türkçe Rap.

Genel olarak yorum yapmak gerekirse iğrenç bir albüm olmuş 10 üzerinden 1 diyorum. Kıymetimi bilin bütün parçalara tek tek yorum yaptığım ilk albüm.
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla