|
|
#11 |
|
Ne adamLar var tipine baksan MahmutPaşa simitçisine benzıyo fıstıık gibi rap'leri war herifLerinAma tabiki ben bol giyinirim düşük + kocaman XXL penyeler falan Öyle takılmak hoşuma gidiyo Tabi giyinmeyenede saygı duyarım. . . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bombastiq Üye
|
valla aklım esince paramda olursa alıom kendim bol ama yoksa olmazsada olmaz yani şart deil benim için hosuma gidio bazen ruh halime baglı...cewreye falanda tabii .. ama illa bol giyinmek için 1 tsörtü 1 ayda giyecek deiliM.. |
|
|
|
|
#13 |
|
Özel Üye
|
herkes istediği gibi giyinmekte serbest.uğur kardeşim Amerikamı olcaksınız demiş.tam tersi düşünüyorum.USA daki rapçiler yeri geldiğinde takım elbisede giyiyorlar.yani rapçi olcan diye bol giyinmen gerekmio.nası istersen giyersin.ben bol takılıyorum rahat olduğu için ve cool duruyo
|
|
|
|
|
#14 |
|
Aktif Üye
|
sizin bol giyinmeniz rapci olduğunuzu çankırıya göstermeniz lazım tabiki ama ankarada bol giyinmekş pislckten giyinmenin artık tadı çıkmıyo kızılayda elini sallasan 50tane aynı tşörtten giymiş adam bulabilirsin benimde pislick kıyafetim çok ama genellikle giymem herkez gibi görünmek hoşuma gitmiyo ama yinede giyalim çünkü bu bizim yaşam tarzımız
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bombastiq Üye
|
rapi yapan ne boyundaki zincir ne üstümdeki pantolon doğarken çıplak doğduk ölürken çıplak gidecegiz sadece beyaz bir kefen ne bol nede baskılı giyime giysiye önem vermem bu konuda ÇapulcU sTyLe ... Street Stİl..
|
|
|
|
|
#19 |
|
Özel Üye
|
:S illa bol olsun demedim bana istinaden geliosa bunlar.bende yeri gelio gömlek giyiyorum.takım elbise giydigimde oldu yerine göre.(okuldan bahsetmiyorum)
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|