|
|
#1 | |||||||||||||||
|
arkadaşlar SuNShiNe nin açmış olduğu kadın sürücüleri ayırt etme hakkında yazmıs olduğu yazının ne kadar doğru olduğunu göstermek için sizlere biraz resim video felan araştırdım
![]() ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: :: ha şunu da söleyim katılmıyorum diyen arkadaşların yorumlarını da mutlaka beklıyorum ![]() ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: :: Hazır olun 18yer6 GURURLA sunar...::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::::::::::: ::::::::::::: ::::::::::: :::::::: :::::: :::: ::
Konu ΣΠİGΜΔ tarafından (04-26-2008 Saat 03:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#3 |
|
Forum Heveslisi
|
sitede sayımız az olabilir ama böyle ezilceğimiz sanıosan yanılıosn enigma ![]() ozamn bnde trafik kazalrından bi bölüm oluşturuyum malum hepsi erkek ![]() ![]() ![]() arada cıkan salaklar yüzünden lütfen genelleme yapmayalım da kurunun yanında yaş yanmasın ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diye şarkı bile yapmış üsdat sago saka bi yana emeğine sağlık arayıp bulmuşsun bide tşk paylaşım için=)
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Can Yücel - Kadın Dediğin | arafyaren | Şiir | 5 | 12-04-2011 04:40 PM |
| Sokrat ST - Minik Kadın [Lirik] | RapubliX | Lirik | 1 | 06-09-2010 10:04 AM |
| kadın erkek denklemi | Travel | Serbest Kürsü | 7 | 03-17-2010 07:42 PM |
| Paramızdaki Kadın! | Malibu | Serbest Kürsü | 3 | 02-02-2009 01:52 PM |
| Arkadaşlar bilet için bir örnek | Em@x | Çöp Kutusu | 11 | 04-01-2008 03:05 PM |
|
|