|
|
#1 |
|
O an fırtına öncesi sessizliği duydum.. Saatlerde sıfır altı, kaçmalıydı yelkovan, Işıklarla süslenirdi sahte kenti gez dolaş, Umutlarım tuz ve buzdu, hayallerim karla kumdu, Şıklarım bu ruhumundu her seferde seçimi sundun, Naftelinde kan kokardı, ummadığım bu gidişler Lisede okuma dönemi kaldı geçti çift dikişle, Farkedildi bertaraftı AŞIK OLDUM TEK TARAFLI, Çok kan aktı tanrı yazdı, tatbikat war her tarafta, Sarpa sardı her yalan, bak yapmacıktı karnaval, Genlerimde kaynayan bu her tutamda kanla kal, Avda bendim avcıda ve pek bi zordu kavramak, Cennet kışı saçlarıMda, erkekler mi ağlamaz !? Yükselince kan basıncı azraille anlaşırsın, Seyre daldı her defa ışıldaysansa saçlarındı, Düşün yeter üşenmeden soluksuz bekleyişler, Haşırneşirdik kol kola ve son bulur vedalaşırken, Meşke dalmış eşkiya ve peştamalla gezmişiz, Saçma saçma şarkılarla kendimizden geçmişiz, Keşke bulsam eşimi. Ses tellerimde eskimiş Değişmeyi istemiştim işte şimdi iş değişti, Umudum tükenmedi umutlarımı unuttum günlüğünü yanına al, Bir tutamda gül kurut, Albu kalbi başına çal ve boşluk aldı yedi bitirdi, Yerime geçecek olana selam sal aşkım hoşçakal, Omuzlarda taşıdım aşkı koğuşlarım f tipi Hükümetin adaletinde ezilen bi pestiliz, Sıratlarıda geçmişiz ve bırakmıştı geçmiş iz, SAÇMA SAÇMA ŞARKILARLA KENDİMİZDEN GEÇMİŞİZ ! Ağlar ördü gönlü gördü doğru duydun öksüzümdür, Gitme derdim bağlar ördüm sırtı döndü çözmüşündür, Kağıdı kanadı son sözümde, bağara durdu gökyüzünde, Geride kalana sövmüşümben, karakter dövüşlerimde... Lanetiydi tanrının bu, lanet olası tavrımın, Tasvirimde gerçeğim, hayellerimde kahraman, Aşina bi sayfa yok, mırıldanırdım şarkımı, DAMLA DAMLA OLSA SEVGİM HASRETİN TAŞAR CANIM ! |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hayki - 3459 (ft. Defkhan, Fırtına, Patron) [Lirik] | RapubliX | Lirik | 0 | 06-13-2010 07:10 PM |
| LocaL - Çekingen Fırtına [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 06-04-2009 09:50 PM |
| Fırtına - Kalp Hasta | chintiki | Çöp Kutusu | 2 | 01-24-2009 06:20 PM |
| Magnum - Fırtına Öncesi Sesler E.P [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 0 | 12-13-2008 12:40 AM |
| Mission Uppercut (Defkhan & Fırtına & Face & Hakikat) | chintiki | Çöp Kutusu | 1 | 08-01-2008 09:53 PM |
|
|