|
|
#1 |
![]() Merhabalar arkadaşlar , öncelikle önyargılı davranmayıp konuyu ziyaret ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim . Yaklaşık 4 senedir kalem elimden düşmedi her daim yazıp kendimi geliştirmek için uğraştım . Ben hala kendi potansiyelimin yarısına bile ulaşamadığımı düşünmekteyim . İçimdekileri anlattığım öyle hit olmucak ama eminim kiminizin diyemediklerine tercüman olucak bi parça yazdım . Paylaşmanız önemli değil bir kere dinleyip yorum yapmanız çok önemli benim için , şimdiden sağolun Link : https://www.youtube.com/watch?v=zcM56ajE_FE |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Zenka Mysterio - Sudoku (Lyric Video) #hiphopnoeli | Biyonik Müzik | Albüm - Track | 0 | 01-10-2016 10:10 PM |
| Zenka Mysterio - Girişimci Zenci (Lyric Video) #zenkaçığı | Biyonik Müzik | Türkçe Rap | 0 | 11-02-2015 07:50 PM |
| Zenka Mysterio - Çığlıklar (lyric Video) #zenkaçığı | Biyonik Müzik | Türkçe Rap | 0 | 10-30-2015 09:17 PM |
| Zenka Mysterio - Tek başımayım (Lyric video) | Biyonik Müzik | Türkçe Rap | 0 | 10-24-2015 12:28 AM |
| İhitlal - İsyanımın Günü [Video Klip] | RapubliX | Video Klipler | 0 | 12-27-2011 12:18 AM |
|
|