|
|
#1 | |||
http://www.facebook.com/AlcatrazOfficial?ref=ts&v=wall#!/video/video.php?v=150880684954480 Konu RapubliX tarafından (10-26-2010 Saat 01:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|||
|
|
#3 |
|
Foruma Isınmış üye
|
narkozun olayla ilgili açıklması : Fuat ile yaşanan husumetle ilgili olarak; Öncelikle hiç kimseden özür dilemiyorum. Ortada ne bir yanlış anlaşılma var nede benzeri herhangi bir şey. Sahne aldığım sırada ses sisteminde yaşadığımız sorunu gidermek için sorumlulara seslendiğimiz sırada Fuat'ın burnunu sokması ve akabinde kuliste ağabey terbiyesizlik yaptın ne gerek vardı ? dememe rağmen inkar ederek çok güzel sıçtın demesi sahnesini baltalamama, dayağını yiğip kalıbından utanmadan kaçmasına, ağabey değilde abla olmasına yetti. Hiç bir zaman hiç bir büyüğüme elimde olmayan sebepler haricinde ne bir saygısızlık yaptığım nede bir terbiyesizlik yaptığım görülmüştür. Fakat belirtmek isterimki yaşı zerre kadar umrumda değil adam gibi adam olmayınca acırım karşımdakine. Son olarak kimsenin görüşü yorumu övgüsü veyahut yergisi umrumda değil büyük büyüklüğünü bilicek küçük küçüklüğünü aksi takdirde götünü keserim. Sevgiler. narkoz http://blogs.myspace.com/index.cfm?f...ogId=540146734 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Acemisi
|
Narkoz haklı.. Narkoz'un performansında Fuat müziği durdurmuş narkoz sormuş falan kim durdu diye Fuat ben durdurdum demş Narkoz sen kimsin demş Fuat'ta ben fuat demş Narkoz'da aferin sana demiş.d.d. ... Bu olay Fuat'ın performansından kısa süre önceymiş .d sonra sahneye para atma olayları falan olmuş işte
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Mahalle karıları gibi dedikoduya dönüyo artık bu olay. Ses zaten kötüymüş birşey anlaşılmadığı için Fuat durdurmuş iyi niyetle. Narkoz'un da kafa iyi tabi sataşacak yer arıyor. Güzel reklam oldu ya devam!
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Acemisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Konu RapubliX tarafından (10-30-2010 Saat 11:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Narkoz - Bulur [Lirik] | ƒυякαη | Lirik | 2 | 03-06-2010 05:14 PM |
| Narkoz - Ritmik Şizofren [Lirik] | ƒυякαη | Lirik | 2 | 03-06-2010 05:13 PM |
| Narkoz - Antipatik Sevgili [Lirik] | ƒυякαη | Lirik | 2 | 03-06-2010 05:12 PM |
| narkoz wallpaper | dynamite | Wallpaper | 2 | 05-19-2009 09:00 AM |
| 2Pac 5 Kurşun Yediği Olayı Anlatması | Malibu | Yabancı Rap | 0 | 01-24-2009 12:15 AM |
|
|