|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
1. > Zaten bu sadece HipHop'a dayaLı bi parti değiL.. ![]() Bi parti oLduğu zaman Çankırıda mutlaka HipHop Partisi olacak diye bi kaidemi war ? ama OYUN HAVASI AYAĞINA kelimene gerçekten üzüLdüm Ömer..Bunuda belirteyim.. 2. > Alay edenLer şuan herkesin şeyinden aşağı Adam bu partiyi organize ettiyse herşey hazırsa isteyen istediği kadar ÖTSÜN.. kim takarki ? Sizin partinize( c3n olarak ) elin kroları - way aq bebelere bak laa ne mallarmış.deyip küfür etseydi siz alınırmıydınız ? Hiç sanmıyorum Çünkü arada KAPASİTE ve FARK meseLesi var..3. > C3n Dream Party Vol.2 gerçekten çok güzel bi partiydi..ve benim içinde ne yalan söyleyim çok özel bi partiydi..çünkü ilk defa orda sahne almıştım..hiç bi zamanda unutamam o partiyi...ßu partiden sonra İYİ & KÖTÜ eleştiriLer geleceğini herkes iyi biLiyordu...CemaL'de kötü eleştri yapmış ve kendi partisini övmüş biraz..Sizde yapmadan önce övündünüz..bende övündüm başkalarıda övündü..yalana gerek yok...ve bunda bu kadar aLınacak bişeyde yok...Çankırı küçük yer bi adam günde 40 defa karşına çıkıyor..şurda birbirimizin yüzüne bakıyoruz böyle senin partin kötüydü benimki iyiydi sizinki kötüydü bizimki iyiydi..siz böyle yaptınız biz böyle yaptık diye tatsızLık çıkmasın...Gereksiz şeyLer bunlar... Konuyu kapatalım artık..partiden sonra ayrı bi topic'te yorumlara yer veriLecektir ![]() Saygılar. Riyazat |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Acemisi
|
waLLa kim ne derse dEsin ben qüzeL 1 paRti oLacağını düşünüorum .. Herkesi bekLerim ( sadıkDan haLay keyfi ilHanDan Rap ziyaFeTi dj'Lerde 130 Bpm'de kopTurCak eşLi qeLenLerDe daNs edicek başka başka herşey işde yhaw ::
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2008, dj bezgin, egemen, ganymede, kaptan black, kulfet, music party, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 13 Nisan Music Party 2008 resimler - videolar | RapubliX | music party 2008 | 29 | 04-06-2013 12:12 PM |
| C3N Dream Party Vol.3 | BERKANT | c3n clan dream parti vol. 3 | 11 | 02-28-2009 09:15 PM |
| Park Party (26.01.09) | Malibu | Organizasyon | 2 | 01-03-2009 12:30 PM |
| Seva Rap Party Vol.1 [28.12.2008] @ Kadıköy İmago Club | Malibu | Organizasyon | 4 | 12-30-2008 10:49 PM |
| G.Antep- Rap Party | poyraz35 | Türkçe Rap | 1 | 11-28-2008 10:40 PM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|