|
|
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Azimli Üye
|
valla ilhan bak şu devirde rap dinleyen pop dinlemio rap dinleyen rock dinlemio oyun havası dinleyen de rap dinlemio pop la rock dinleyen rap dinlemio ![]() yani demek istediğim şey şu şimdi her türden yaptınz mekanıı doldurursuzn hemde bayağı kalabalık olur ama siz pop çalarsınz popu seven onu dinler gider sonra diğerini çalrsnz onu dinler gider yani party esnasında sayı gittikçe düşer ben kendimden örnek veriyim gelrsem rap dinler gidrm diğer bi çok kişinnde böle düşündüğünden eminm (sadece rap açısından değil) diğeride rock dinler gider hay aq taa la ne çok yazmışm ole ![]() nese demk istediğimi anladınızı düşünüorm
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Acemisi
|
yhaf her tarZda insanı oRaya topLamayı düşünMek suçmu ? Rap konsEri oLdu 100 kiş wardı we 100 kişi dinLedi mi ? kaçı oturdu kaçı söyLedi ? bana qöre herkes eğLenmeLi - oyun hawasında oynayan oyNar - rapi söyLeyen söyLer - Break dANsı izLeyen izLer - dUyqusAL müzikde eşli qeLenLer dans Eder - topLu arkadaş qeLenLer halay çeker - qitar Çalan we biLinen 2 şarkıyı herkes eşLi söyLEr - we yapdığımız remix we ortama qöre cAnLı mixLerLe ( technoDa oLacak ) herkes eğLenir .... Son söZüM ... qeLene EywaLLAh kapıMız açık .. qeLmeyeN keNdi biLir ... BezqİN ... - yha qeLen kişiLer benİm çewre arkadaşLArım . Rap dinLeyen oyun hawasıda dinLer . hatta oyNar .. ( qünü 13'ü yapdık İlk yazıLıLar bitsin die .. günü paZar yapdık dershane yada özeL kurs oLmasın die .) miLLet hem eğLenecek - her tarz oLacak parça parça - 15 dk'ka rap - sonra sLow - sonra break daNs - sonra oyun hawası ) o oLmaz bu oLmaz diorsunuz . ben hepsini CanLı yapdırMayı düşünüorum we qeLen kişiLer sahne deneyimi oLan arkadaşLarım . hatır için qeLİorLar . miLLet eğLence qörMedi bu qüne kadar .. qeLsinde qörsün .. diLekLerimLe ...Bezqİn.. - yhaf miLLEt yok o oLmasın yok bu oLmasın .. qeçen ki rap partisinde 30 kişi oturuor . siqara içen içene - başda qüzeL oLucak dedim ama o kadar beğeNMedim .. aMa bu benim fikrim .. farkLı tarzda rapin yanına birşeyLEr oLursa qüzeL oLur .. Rap paRtisi değil .. Party .. Müzik PaRtisi - parti niçin yapıLır ? eğLenmek için ... bence yorumLarınızı partiden sonraya sakLayın .. etkiLeşim yapMayın .. qeLene kapıMız açık dedim ... Herkese ilqisi we fikrinden dolayı Teşekkür ederim ... Bezqİn ... - Ben sadece şuNu bilirim .. yapıLan 1 eMek wArdIr .. sayqı duyuLMası qereken .. Bu mu iyi oLacak diyenLere ( rapde Mickorofonu uzatmak gibi ) yapın paRti qeLeyim .. qöreLim .. qeLin qörün .. herkesin düşünceLeri farkLı ne diyeLim .. şu yazıLı stresini atıcam ben orda. sende qeL eğLenMene bak ... Bezqİn... -- Mesajlarınız birleştirilmiştir lütfen flood yapmayınız! Konu RapubliX tarafından (03-24-2008 Saat 10:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Azimli Üye
|
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Dj Bezgin bizim yani C3N'in organize ettiği party'e yaptığı eleştirilere cevap vermek istiyorum:Şimdi Bezgin diyorsun ki o kadar da güzel olmadı falan filan ok senin gözünde güzel olmayabilir ama sonuçta kimse daha önce böyle bir party yapmadı aklına gelmedi veya yapamadı bilmiyorum ama ben daha önce daha güzelini görmedim sonuçta dream partynin vol1ini de biz yaptık disiplinsiz olduğu için kimse gelmedi bu konu da biraz deneyimliydik haliyle yapmamamız gereken hataları az çok biliyorduk ve sonuçta da ilk tam anlamıyla büyük bir hiphop partysini yaptık şimdi bizim amacımız hiphopçuları ve hiphopseverleri orada birleştirmekti o kadar çok insanın gelmeyeceğini bile bile yine de yaptık bunları söylemek istemiyorum ama az çok borca girdik bu işten maddi olarak zarar ettik fakat Çankırı hiphop için birşeyler yaptığımız içinde çok gururluyuz Çankırı'da bu kadar bir potansiyel olduğunu ortaya çıkardık ve az çok İstanbul'da Ankara'da Çankırı hiphopun ilk defa bir ismi duyuldu sizin gözünüzde küçük görünen dream party vol2 birsürü ilde yankı uyandırdı ve biz bunu kendi içimizden gelerek sırf Hiphop için yaptık şimdi biz de biraz sizin partyi eleştirmek istiyoruz:bizde bilirdik oyun havası falan ayağına oraya birsürü insan toplamayı ama biz sadece Hiphopa hizmet etmek istedik bu bir.gördüğünüz gibi farklı kültürleri bir arada toplamak o kadar da kolay değil gördüğüm kadarıyla bu sitede alay konusu olmuşsunuz bu iki.yazdığın yazı da kendinde söylemişsin emek falan diye bizim yaptığımızda emekti hem de ciddi bir emekti lütfen sadece eleştir sadece kötü yanlarını söyleyip kendi partyni iyi göstermek için C3N in Çankırı Hiphopu için yaptığı faaliyetleri bir Çankırı Hiphop sitesinde karalama bu üç. söylediklerim yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman ortamı bozmak istemem inşallah bir sorun olmazsa partye de geleceğim destek için fakat lütfen birbirimizi kötülemeyelim karalamayalım aynı şekilde cevap verilir benim yaptığım gibi sonra olmaz ortam bozulur kusura bakmayın ama cevap verme ihtiyacı hissettik party de herkese başarılar iyi eğlenceler güzel bir party olması dileğiyle... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2008, dj bezgin, egemen, ganymede, kaptan black, kulfet, music party, parti, rapublix, riyazat, ustad pablo |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 13 Nisan Music Party 2008 resimler - videolar | RapubliX | music party 2008 | 29 | 04-06-2013 12:12 PM |
| C3N Dream Party Vol.3 | BERKANT | c3n clan dream parti vol. 3 | 11 | 02-28-2009 09:15 PM |
| Park Party (26.01.09) | Malibu | Organizasyon | 2 | 01-03-2009 12:30 PM |
| Seva Rap Party Vol.1 [28.12.2008] @ Kadıköy İmago Club | Malibu | Organizasyon | 4 | 12-30-2008 10:49 PM |
| G.Antep- Rap Party | poyraz35 | Türkçe Rap | 1 | 11-28-2008 10:40 PM |
|
|