|
|
#1 |
|
U3C CLAN mc lerinden hipo arkadasım yakında GERÇEK HİKAYE isimli albüm çıkarcak.yeni albümde olacak ilk şarkı RABBİM SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN myspace sayfasında.dinlemenizi tavsiye ederim.zenginin fakiri ezmesini anlatcak album.bu ilk track biraz ipucu verio.yorumlarınızı esirgemeyin.... şarkıyı dinlemek için tıklayın http://www.myspace.com/hipokrat34 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
dinledim genel olarak güzel bi şarkı kalite fln süper ama "ben delikanlıyım kendine has" kısmı hariç Sansar da diyodu gariban isimli şarkısında ayrıca beat yas ft newada - "yasa dışı yas" adlı şarkı'nın beati veya aynı beat orda da kullanılmış paylaşım için tşk |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Özel Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Foruma Isınmış üye
|
dinLedim cok guzeL olmus cok beendim..cok öle insan bide göker abinn annattıgı gibi...biride bana demisti ''yuh daa bi superstarın yok mu?'' o geLdi aklıma dinnerken..hala bi superstarım yok almıcam param oLsada.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Özel Üye
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Özel Üye
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sen anLadın onu
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Acemisi
|
Alıntı:
beat konusunda hiç bir fikrim yok cokta tın onların beati olması zaten ayrıca sansarın o parçasını ya bir kere ya iki kere dinlemişimdir ..
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
parçanın birisinde bayan hazal senin paran pulun s.kimde değil diyosunsansar da transparan bayan paran pulun s.kimde değil diyo yanlış anlama amacım seni yermek değil
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Foruma Isınmış üye
|
Alıntı:
ben sölemistim abime onu sey dediydi neydi uF unuttum abi ne dediydin
|
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| U.L.a.Ş - İ.H.A.H.Ç.T. (İstisnasız Her Albümden Hit Çıkaran Tavırdım) [Lirik] | RapubliX | Lirik | 0 | 05-19-2010 03:27 PM |
| Araf Yaren yeni albümden ilk parça | arafyaren | Fan Klipleri | 3 | 09-01-2009 10:17 AM |
| Shef ft Araf Yaren - Kasten Yavşar (YENİ TRACK) | arafyaren | Underground | 7 | 07-19-2009 12:44 PM |
| HİPO - IMMORTAL TECHNIQUE 2009 (yeni albüm) | arafyaren | Underground Albümler | 10 | 07-19-2009 11:16 AM |
| HİPO dan RNB PARÇA | arafyaren | Underground | 8 | 06-20-2008 01:39 PM |
|
|