Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > Üyelerimize Özel > Çöp Kutusu
Connect with Facebook

hip-hop dans yarışması

Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 07:07 PM   #11
bboysercan
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

bboysercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 9
İletisim

Alıntı:
bboyjoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sercen ben yalcın aga senle bı ara tanısalım bende eskıden break dansla ugrasıyodum sımdı tekrar basladım bı kac ay oldu bu etkınlıgı burda gelıstırmek ıstıyorum ben ıstanbulda bu ısı yaptım ne kaldıysa ozamandan onunla ıdare edıyom bız natureldeyız senınle goruselım ama senın yaptıgın ayıp bu break dansı sende bende hemen ogrenmedık dımı kemal can da daha yenı onun ıcın bızden baska kımse yok bızım bırbırımızı bulmamız lazım ben daha sonra fotolarımıda koycam... cvp beklıyorum
la dawar sen zaten beni tanıyon amk 5-6 senedir..taha'nın arkaşıym ben..eskiden hep maç yapardık ya ..hemen unutmuşun...bizde adam arıoz yanımıza...naturelde olacak iş deil.. salon kiralamayı düşünüoz..kalabalık olmamız lazım...gençlik meclisine başvurup break dansla ilgili bi bölüm açmak istioz...önceden uğraştık ama 2 kişi olduğmz için üstüne gitmedik...fazla olursak daha ii olar....cvp bekliom bende..
bboysercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2008, 03:19 AM   #12
bboytaha
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı

bboytaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 0
İletisim

mekan olsa cok is basaracaz da seco yok aq.benim break dance a baslamak isteyen arkadaslarım var.mekanımız olursa onları da alcam.cok buyuk bi tayfa oluruz.çankırı da hip hop cok hızlı gelisir böylece...
bboytaha isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2008, 12:36 PM   #13
ganymede
Azimli Üye
Kullanıcı Avatarı

ganymede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

arkadaşlar ben daha önce ne sercan ı duydum ne taha yı ikisinide yeni duyuyorum bu hata benim mi yoksa bu arkadaşların mı bilmem ama ben ilk kemal can ı duydum ve gördüm biz kemal can ilk defa tanıştık direk graffiti yapmaya gittik orda polisle güvenlikle uğraştık kendisini bilirim temizdir iyidir neyse şimdi burda onu övecek değilim ama bak sercan biliyorum battle yapmak bizim felsefemizde var ama sen kafa tutuyorsun battle da yapmam diyorsun bence durup dururken hemen karalama insanları felsefemize uygun hareket edelim battle yapın kimin iyi olduğunu görelim size söz bahara doğru bir party yapacağım ve ne kadar break yapan arkadaş var toplayacam ayrıca benimle özel görüşmek isterseniz istekleriniz arzularınız olursa bulvarda birey dersanesi oks şubesinin yanında büromuz var bekleriz çay çorba içmeye bence Çankırı'da ki breakçilere özel ilgi lazımdır özel organizasyonlar gereklidir herkes ciddiye alsın arkadaşlar...
ganymede isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2008, 01:19 PM   #14
bboytaha
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
ganymede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben daha önce ne sercan ı duydum ne taha yı ikisinide yeni duyuyorum bu hata benim mi yoksa bu arkadaşların mı bilmem ama ben ilk kemal can ı duydum ve gördüm biz kemal can ilk defa tanıştık direk graffiti yapmaya gittik orda polisle güvenlikle uğraştık kendisini bilirim temizdir iyidir neyse şimdi burda onu övecek değilim ama bak sercan biliyorum battle yapmak bizim felsefemizde var ama sen kafa tutuyorsun battle da yapmam diyorsun bence durup dururken hemen karalama insanları felsefemize uygun hareket edelim battle yapın kimin iyi olduğunu görelim size söz bahara doğru bir party yapacağım ve ne kadar break yapan arkadaş var toplayacam ayrıca benimle özel görüşmek isterseniz istekleriniz arzularınız olursa bulvarda birey dersanesi oks şubesinin yanında büromuz var bekleriz çay çorba içmeye bence Çankırı'da ki breakçilere özel ilgi lazımdır özel organizasyonlar gereklidir herkes ciddiye alsın arkadaşlar...
senin tanımaman bizim sorunumuz değil kardes.bizi kemal can da yalcın da iyi tanır.kimin iyi break danscı oldugunu da bilirler.ayrıca kemal canı tanıman dogal break dans a baslayalı 1 ay olmus youtube ye video koymuslar millet hep kufur yazmıs.Cok üzücü bişey.Daha fazla rezil olmamaları icin sercan bi yazı yazmıs foruma olay buralara geldi.biz isteriz ki hepimiz birlik olalım...
Alt 02-04-2008, 04:11 PM   #15
bboysercan
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

taha gerekenleri yazmış.. bizim amacımız kavga falan deil..daha fazla rezil olmasınlar dedik hem kendi isimlerini kötüye çıkarıyolar hemde bişiye benzemio..takım kurmuşlar isim koymuşlar (çakma) yabancı bi takımın isimleri..kendilerine isim komuşlar onlarda çakma bu işler böle olmas ki .tanışırız senle de.. bboy.sercan@hotmail.com eklersn sevinirmn
Alt 02-27-2008, 09:46 PM   #16
BBOYEDDY
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

BBOYEDDY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

S.A SITE GUZEL OLMUS..sercan sen kendıne fazla guvenıyosun sanırım senle bı ara bulusalım kapısalım o laflarını tek tek yedırcem sana a.q sız anca ewde dans edersın.
BBOYEDDY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-27-2008, 10:29 PM   #17
Riyazat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

Riyazat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 57
İletisim

Alıntı:
BBOYEDDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.A SITE GUZEL OLMUS..sercan sen kendıne fazla guvenıyosun sanırım senle bı ara bulusalım kapısalım o laflarını tek tek yedırcem sana a.q sız anca ewde dans edersın.
Forumda saygıLı oLun biraz !!!
Karşınızdaki adama yoksa diğer üyeLere oLsun
adam msn ini wermiş ekLe > BuLuşun < Kapışın
Forumda söz yazmak kolaydır önemLi olan icraat
öyLe ' aq ' falan ayıp oLuyor..Bidaha olmasın lütfen..!!
Riyazat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-27-2008, 11:21 PM   #18
bboysercan
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
sen dışarda dans etmeye çalışıonda noluyo yarramm...dikkat ediosan dans etmeye çalışıon dedim etmion..çalışıon anca ezil oluyon..salak herif bi bok bildiğin yok..amını siktğim...bok kafalı beynsz...senle kapışacak kadar düşmedm ben...
Alt 02-28-2008, 11:31 PM   #19
bboytaha
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı

Bilgiler
İletisim

Alıntı:
sen youtube de ki yedigin kufurleti hazmet de sonra sercan a yedirirsin yedirebilirsen.ayarlıyalım bi gun yapın battle artık o zaman susarsın.bu arada adın cakma aq gercek b boy eddy burda http://www.youtube.com/watch?v=RAilzFipOIA&NR=1 izle de bisiler kaparsın belki yine de peace
Alt 03-03-2008, 09:06 PM   #20
MrDeimos
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı

MrDeimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
İletisim

Umarım YaplırRR
MrDeimos isimli Üye şimdilik offline konumundadır