|
|
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar ben rap yapmaya çalışıyorum ama hangi programları kullanacağımı bilmiyorum ve rap yapmak hakkında bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
stüdyo ekipmanlarını anlatmıyorum...git prof bi stüdyada başla ) AMa önce netten free ücretsiz beat indir onun üzerine söz yazıp okumaya calış Tabi ilk kaydını şyle bi 1sene sonra al sözlerin sağlamlıgı fln filan bakımından gelişirsin cünkü her yeni lirik yazışında ....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Özel Üye
|
Kayıt için ilk etapda mixcraft yeterli olacaktır. Normal bi dinamik microfonla bi süre kendini geliştirene kadar demo kayıtlar almalısın. bu sırada pek çok yerli yabancı şarkı dinleyerek ritim hissiyatını kuvvetlendirmen gerekir. Çünkü müzikte en önemli şey ritimdir. zamanla ritim üzerine söz yazmayı ve onu okuyabilecek yeterliliğe gelmeyi başarmalısın. Gerisi kendi gelir zaten. Eğer sesin ve sözlerin farklılık yaratacak şekildeyse kendi dinleyici kitlen kısa sürede oluşur
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Özel Üye
|
elinde studyon yok zaten, ses kalitesi düşük ama kullanımı en basit program, direk en tepeden başlamaya gerek yok, yavaş yavaş. Adobede kullanabilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hangi rapper hangi takımlı? | kafora aka şahmat | Türkçe Rap | 15 | 05-02-2011 04:29 PM |
| Best of The Best Hiphop Yarışma Programı (Show TV - 100.000 TL Ödüllü) | RapubliX | Haberler | 0 | 05-24-2010 03:45 AM |
| Break Dance Eğitim Programı | RapubliX | Break Dans | 12 | 08-30-2009 01:53 PM |
| bundan ii dj programı yok - FL Studio (Fruity Loops) | By_requem | Çöp Kutusu | 6 | 08-17-2009 04:51 PM |
|
|