|
|
||||||
Fekacin Mehmet ft. Gaye Aksu Bile Bile 2016 |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 | |||
Videolar dmca ile korunmaktadır. https://www.facebook.com/profile.php?... Haydi sende git haklı yada haksız saniyeler yelkovanla savaşır bak vaktim razı standında resmim tozunda buhu kalır artık sanat temamda veda ve satır bu dipte naşı bu vaşı alır beni benden senden bu yüzden vazgeçmemem artık gelme ne olur üstüme dostlar oldu bana düşman sen olmadan yok artık bana dost olan Veda edip gidecegim diyorsan Yolun Acik Olsun Güle Güle Git Dönersen Bir Daha Bakmam Yüzüne Umudun Kalmasin Bile Bile Git Bir ömür Bu Askla Yansamda Bile Bir ömür Ceksemde Binlerce Cile Yenik Düstüm Derim Ben Bu Kadere Tüm Hatiralari Sile Sile Git Sanmaki Ardindan Aglar Dururum Hanceri Kalbime Vura Vura Git Sen öldürdün Beni Sen Yaraladin Yollara Tuzaklar Kura Kura Git Bir ömür Bu Askla Yansamda Bile Bir ömür Ceksemde Binlerce Cile Yenik Düstüm Derim Ben Bu Kadere Tüm Hatiralari Sile Sile Git Konu Feka tarafından (04-15-2016 Saat 10:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|||
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mehmet Gökkaya - Yok Liderim | mehmetgrapp | MC's | 0 | 10-13-2013 04:01 PM |
| Mehmet Gökkaya - Battle mi yaptığın? | mehmetgrapp | MC's | 0 | 10-13-2013 01:36 PM |
| Sokrat ST - Bu Beden Bile [Lirik] | RapubliX | Lirik | 0 | 07-17-2010 05:48 PM |
| Pit10 - Bile Bile [Lirik] | RapubliX | Lirik | 0 | 06-03-2010 05:05 AM |
| Şanışer - Bile Bile [Lirik] | єραcк | Lirik | 0 | 04-30-2010 05:09 PM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|