|
|
||||||
Evlilik yüzügü neden yüzük parmagına takıldıgını biliyor muydunuz? |
![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 |
|
Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyor muydunuz? Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden işaret parmağı baş parmak ya da serçe parmak değil de neden yüzük parmağı... Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi nefertiti takmıştır...o yıllardaki Tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar Sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır.. Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bayan Moderatör
|
DeniyeLim Resimdeki Şekli Yapıp ParmakLarımızı açmaya ÇaLışaLım =) Ben Denedim ve Süper Bişey oLduquna KatıLıyoRum =) Sizinde YoRumLaRınızı bekLiyoRum =)http://3.bp.blogspot.com/_vtznUEFwa9...s400/yuzuk.jpg |
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Duman - Kim Neden Öldü (ft. ceza) | єραcк | Diğer Müzik Türleri | 0 | 05-26-2010 06:32 PM |
| Saian - Dilimizi Biliyor [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 3 | 04-28-2010 09:45 PM |
| Forumda en çok dikkatinizi çeken üye kim? neden? | BERKANT | Anketler | 15 | 10-27-2009 09:49 PM |
| Herkes Mc ! Peki kaç kişi anLamını tam olarak biLiyor ?? | Riyazat | MC's | 20 | 09-30-2009 03:26 PM |
| Neden Graffiti?..New digital.. | dupe | Çöp Kutusu | 7 | 12-06-2008 05:12 PM |
|
|