|
|
#1 |
|
Kütahya'dan Crazy'nin son parçası sizlerle... Keyifli Dinlemeler... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fOfFjOQSPQk Parçayı İndirmek İçin : https://hotfile.com/dl/184443070/8d2..._Varm.mp3.html Şarkının Sözleri : = Verse 1 = basit bi track yaptım rapçi yogi has****** Tasdikli yalaka evet bu kez seni kasteddim kasvetli rapin hadi kankan da hazmetsin egon tatmin olmadıysa biraz daha aç sesi kırk pınardan abdest alsan fayda etmez aptal anla yanındakilerin alayı sana çıkar için katlananlar ve şimdi rap zamanı dinle dinle patla manyak yine kendine san bunu da olucak elbet atlayanlar bırak rapi biz yapalım sen karala dur sanaldan çevrendeki yeni kesim benden özel kurs alanlar sen sustu san lan crazy hiçbi zaman durmaz anla uçuyosun farkındayım fakat rapin türbülansta anladım lan artık amacın heryerde beleş fame rap senden geçince dersin elbette ben eşşeğim flow aynı,ses çakma,rap sahte klon kei sen,kankan ve yancıların..alayınızda adam değil... = Verse 2 = kibrin egona eş değerlan hele dene bi atla camdan birgün gelicek elbet yanındakiler de sana patlıcaklar bu zihinle git beyinsiz ve rapin level atlıcak san tam bitti derken bu rap tepenizde yine kat çıkcak hah her parçana tek cevaptır ve son olcak bu tek track nerde sende yürek hani lan nerde sende o çetin bilek kusura da bakmış velet sahte salvo tripleri tek başıma kalsamda her barım içinizde gidip gelir haber sal lan adamlarına disslike etsinler beni bu parçamda her bir bardan ayrı ayrı kan gelir çok güldüm şu ana dek biri aynı defne samyeli diğeri acık göbekli falan ama oryantal tanyeli tam yeri sanırım bura buna değinmeden duramıcam tam 10 senelik adamdan yediğim kazığı bidaha bulamıcam evet bulamıcak beni bana abi diyen bu embesil la bi mixerin lafını da yaptı bana aha bu dengesiz = Nakarat = =========== bi ben varım...fame için türlü takla atmayan bi ben varım...hiç uğruna benliğini satmayan bi ben varım...karı kız için gelmedim hiç taklaya bi ben varım...rapte ben varım lan hep (bi ben varım) bi ben varım...her zaman bi ben varım (bi ben varım) |
|
|
|
|
|
|