|
|
|
|
#1 |
|
saol güzel moral oldu.... :P:P
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni üye
|
Arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 - 2 senedir rap müzikle uğraşıyorum bu sene 900 tl değerinde bir home sutudyo kuracağım... Kendime bazı arkadaşlar edindim onlarda bu sene home sutudyo kuaracaklar biz pc mic ile deneme trackler çıkarıyoruz... Arkadaşa lazım olmuşş ama aslında herkesin sorunu her beat albümde kaliteli değil her kim ne derse desin free beatlarlada bir yere kadar gelinebiliniyor... Eğer beat yapabilecek Dj arkadaş varsa msn vercem ekleyebilir grubumuza dj olarakta gelebilir tabi burdan böyle zor ama ben 2 sende böyle buldum 4 kişi anca... msn adresim m.g.okumus96@hotmail.com Dj sosyete arkadaşım senin adını daha önce duymuştum ama ilgilenip eklersen sevinirim. bizde genelde melankolik rap yapıyoruz...
|
|
|
|
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Jargon Beat - Jora Enstrumental Vol.2 (Cakjal Blokaj) [Beat Albüm] | cakjal | Beat Albümler | 0 | 02-09-2011 08:36 PM |
| Rapselans - Pro Beat Albüm Vol. 1 [Beat Albüm] | baris19 | Beat Albümler | 0 | 08-24-2010 04:34 AM |
| Jargon Beat - Geçmişten Bugüne Instrumental Vol. 1 [Beat Albüm] | cakjal | Beat Albümler | 0 | 08-21-2010 10:16 PM |
| Türk Beat Makerz - Nota İşçilerinin Anıları [Beat Albüm] | RapubliX | Beat Albümler | 0 | 02-19-2010 03:39 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|