Facebook Twitter FriendFeed RSS

Go Back   Www.18Yer6.Org > Üyelerimize Özel > Çöp Kutusu
Connect with Facebook

2 adet 3D daha ...

Seçenekler Stil
Alt 08-31-2008, 02:35 AM   #1
RapubliX
Administrator
Kullanıcı Avatarı

RapubliX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 908
İletisim
Thumbs up

Alıntı:
c3n.hevol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın sevgili adminler öncelikle her yazdıgım gibi bu yazdıgımı silmeyin rica ediyorum atakan sen bize gül ben sana çok gülecem sen yalancı .................................... vs bi insansın karsımda baska bır sey dıon mılletın yanında baska bır sey dıon artık ben bu polemıge bı son verecem gel studyoya bı konusalım ya tatlı bır sekılde kapatalım ya da ben sana herzaman kı gıbı kıryım bı tarafını olay kökten çözülsün sıkıldım ya senden öyle forum dan böyle artist bı sekılde konusup sonra da karsımda kanki ayaklarına yatma okiş canım benım ben hergun studyoda oluyorum beklerim...
ahmet yazımı silmeyin diyorsun da bu tür tartışmalar foruma yakışmıyor varsa bi sorununuz yüz yüze gelince halledersiniz ama forumda başka bi konuda dupe nin yorumu varsa başlıyorsunuz sen şöylesin sen böylesin konu hakkında yorum yapılacaksa yapılsın ama ne eskiler ne de özeller karışmasın lütfen
Saygı ve Barış
RapubliX isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-31-2008, 10:21 AM   #2
dupe
Serial bomber
Kullanıcı Avatarı

dupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 75
İletisim

valla ben sesimi cıkarmıom karısmıyomda ben ısımı yapıom sadık .
dupe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2008, 08:03 AM   #3
kafora aka şahmat
Özel Üye
Kullanıcı Avatarı

kafora aka şahmat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 139
İletisim

eline saglık emege saygı
kafora aka şahmat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-06-2008, 05:36 AM   #4
Şito
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 4
İletisim

s.a dupe senin nicki biyerden duymus gibiyim ama neyse calısmalara gelince eline sağlık uğraşmıssın yapmşsın harfler upen in harflerine cok benzyo hatta bazıları aynısı neyse böyle böyle ilerliycek eline koluna sağlık eyw..
Şito isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-06-2008, 01:33 PM   #5
ΣΠİGΜΔ
Forum Bağımlısı
Kullanıcı Avatarı

ΣΠİGΜΔ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 190
İletisim

ewet ya sole bi upenin çalışmalarını arastırdım aynısı denilebilir
ΣΠİGΜΔ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-08-2008, 04:35 AM   #6
Şito
Forum Yenisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 4
İletisim

kardeş bide tonlamalarında ışık efeck tinde hatalar sezdim biras daha kasarsan güzel bişeyler olacağnı dşünüorm...
wotec-duhat clan selametle
Şito isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-08-2008, 04:53 AM   #7
dupe
Serial bomber
Kullanıcı Avatarı

dupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 75
İletisim

=) olabilir kardesim cunki upenin 3boyutlarndan bakarak deneme yptim olabilir bundan dolayı kıyaslama olur=) ama upen yazmıor dupe yaziyor. yinede calıntı fln dıenler olursa sımdıden calıntı deıldır upenden ozur dılendı ztn acıklandı konu =) haberıde war selametle.
dupe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-08-2008, 10:17 AM   #8
mkursadulusoy
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı

mkursadulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
İletisim

emegne saglık
mkursadulusoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-09-2008, 01:21 PM   #9
borz
Forum Acemisi
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 1
İletisim

karakter için desandanda dile(: aksam cokluya alıyımda hehe(:
ben ortalık karısmasın, yanlıs anlamasınlar diye yorumda bulunmuyorum artık. sadece biri bişey derse kulagıma geliyo o zaman bakıyorum siteye.
harfleri upendan birebir esinlendigini yazmadım bıktım artık uğrasmıyorum.Ama sagolsun gene bilenler cıkıyo (: Mesela karakter aynısı nerdeyse desanın yaptıklarıyla.Hatırlarsan daha öncede ''Anılın'' calısmalarıyla mesur olmustun (: en sonda seminin hugoyu ben yaptım diye cıkmıstın (turkstyledan adamın sketchini temize gecirip ki ondan da emin degilim direk de koymuş olabilirsin xD)Zamanında benden caldıklarını es gectim daha (: senin yüzünden siteye calısma koyamıyodum onlar azada ayit diyolardı benim calısmalarım halbuki xD xD ama sen benden önce koyuyodun (: HEhE
her yaptıgını kimden nerden ne caldıgını tek tek fotograflarını siteye koymustum ama ne hikmetse sitede hiçbişey durmuyo xD Madem bunları yapıyon sketchlerinde kaynak gösterde milletde seklini çizmesin.Olabilir yokmu benim yaptıklarım önceden cok vardı.Halada sevdigim insanların tarzına yatkın yapıyorum ama önemli olan aynılarını almak degil esinlenmektir...Başarılarının devamını diliyorum.
Borz C3N clan kurucusu...
borz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-10-2008, 12:40 PM   #10
séDa
Foruma Isınmış üye
Kullanıcı Avatarı
Bilgiler
Konular: 9
İletisim

Alıntı:
borz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karakter için desandanda dile(: aksam cokluya alıyımda hehe(:
ben ortalık karısmasın, yanlıs anlamasınlar diye yorumda bulunmuyorum artık. sadece biri bişey derse kulagıma geliyo o zaman bakıyorum siteye.
harfleri upendan birebir esinlendigini yazmadım bıktım artık uğrasmıyorum.Ama sagolsun gene bilenler cıkıyo (: Mesela karakter aynısı nerdeyse desanın yaptıklarıyla.Hatırlarsan daha öncede ''Anılın'' calısmalarıyla mesur olmustun (: en sonda seminin hugoyu ben yaptım diye cıkmıstın (turkstyledan adamın sketchini temize gecirip ki ondan da emin degilim direk de koymuş olabilirsin xD)Zamanında benden caldıklarını es gectim daha (: senin yüzünden siteye calısma koyamıyodum onlar azada ayit diyolardı benim calısmalarım halbuki xD xD ama sen benden önce koyuyodun (: HEhE
her yaptıgını kimden nerden ne caldıgını tek tek fotograflarını siteye koymustum ama ne hikmetse sitede hiçbişey durmuyo xD Madem bunları yapıyon sketchlerinde kaynak gösterde milletde seklini çizmesin.Olabilir yokmu benim yaptıklarım önceden cok vardı.Halada sevdigim insanların tarzına yatkın yapıyorum ama önemli olan aynılarını almak degil esinlenmektir...Başarılarının devamını diliyorum.
Borz C3N clan kurucusu...
ehuhea ne denirKi? yazıK
séDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır