|
|
#1 | |||
|
İstanbulda hızla çalışmalarına devam eden Vuslat.Rihter Tuğrayla yeni bir parçada sizle buluşuyor.İyi dinlemeler.Yorumlarınızı eksik etmeyin ![]() https://www.facebook.com/vuslatofficial
Vuslat Vers : Bu sistem eğer istiyorsa gerçekten ölmemi Korkulacak hiç birşey yok ortada öyle mi? Bana bir köşeye bıraktırdılar hayallerimi Sonra zorla kabul ettirecekler asgeri ücreti! Bir babam var hem emekli hemde çalışan Bi ailen olunca dediler sende buna alışcan Sebep olanlar rahat uyuyorsa ben mi utanacam Geleceği gören gözlerim var bomboş bakan Dayancan , hayattan bi beklentin kalmadıkça Bi ömür eşek gibi yarışacaksın yaşıtlarınla Bir şeyleri farkedipde sakın baş kaldırma Çünkü onlar istemiyor kendilerine rakip bak! Be ahmak! Bi öğrenciyim memur çocuğu Ömrü yollarda sırtındayken yırtık gocuğu Bir garibim memleketimde! Bağlı eli kolu Bir şairin sözlerinde kaybettim yolumu Nakarat : Tek derdiniz mi bu gün nerede para savursak? Kimin umrunda fakir karnını nasıl doyuracak Bilmiyorsun kaç çocuk görememişken oyuncak Şükretmekle yetinemiyor elindekiyle bi ahmak! |
||||
|
|
|
|||
![]() |
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vuslat - Kalk | Malibu | Underground | 0 | 03-23-2013 09:21 PM |
| Vuslat - O Kadar! | Malibu | Underground | 0 | 01-02-2013 09:58 PM |
| Vuslat - Yarın Çok Geç | Malibu | Underground | 2 | 03-20-2011 03:07 PM |
| Vuslat - S.G. | RapubliX | Fan Klipleri | 6 | 08-12-2010 01:23 AM |
| Fafa & Tuğra - Ağır Vasıta E.P [Full Albüm] | RapubliX | Underground Albümler | 2 | 02-12-2009 07:24 PM |
|
|