|
|
#2 |
|
ALIN KANKAMLA FEAT'IM Deathblow a.k.a Raplay bak bu defansive tam bi dedektive bizim grup aktif ,rap aktif....! diğer salaklaın amına koysun deathblow onları durdursun deathblow akşama mala vursun....! ben deathblow meraba diyorum yazdığım disslere herkeze yaptırmamki yorum evet ben herkeze yazıyorum....! o kendi amına koysdursun yada koymayıp deathblow'u durdursun ver bana deathblow diyip dursun....! deathblow senin amına koysun o küçücük beynine koysun bir top misali sana koysun....! sen bi toysun deathblow senin tadına doysun senin amını oysun --------------------------------------------------------------------------------------------------------- SKUL mc* girdim track'e ve bir beat at skul mc atar bomba hadi çatpat feat'im atar size diss'i kat kat boş vakitinde yan gel yat atın altında bin ve kaç kanki markamız var new york yanki herkes burda rapçiymiş sanki hadi kop bu trackle mayki fay hattı gibi bu altımdasın kop geçidinde koparsın en gerçeğinden bi şoparsın skul mc geldimi kaçarsın kelimen gelmedi aklın nerede çocuk ortaköy defansive 7 kişi bulduk biz ortaköyde ilk değil sonduk durduk olduğumuz yerde saydık donduk bize laf atanın bacısına koyduk iki sene önce bizde toyduk şimdi neysek on sene sonra oyduk skul mc koyar sana sorduk |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|