|
|
||||||
Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#4 |
|
Evet gangsta özentisiyim yani hayatım ritm Bana sürekli kolpa demişsin ama haline baktım bitik Bu sözlerin salladığım yumruklarla oluşmuş bi tik Bugüne kadar geldim önümdeki köstebekleri çizip Yanlış anlama ben de severim underground'ı Seni de şimdi adam sandım bir anlık Her bir hücrene konser veririm haberin olmaz Kendini tatmin edemedin heralde istiyorsun habire dolmak Bulaşmakla hata yaptın benim gibi çocuklar biraz deli Seni öldürürüm ve her gün polisten dayak yerim Biliyorum düşününce elbet biraz korktun Biz de geçtik bu yollardan hasımlar çoktu Benden büyüksün belki ama daha tecrübeliyim Uyarı geldi şu an beynimde tercümelisin Başarı yakalaman için biraz sokaklarda dolaş Hayatla iç içe ol zübbe gibi gezmek kolay Bombamdan bahsetmişsin hasımlar yakında görecek Napalmden ateş verilince bütün hasımlar ölecek Baktımda biraz balıksın bu da Joker'in oltası İstanbul'da gördüğünde 1 hafta korkasın Demişler yine bana Joker'in götü kalkık Sinirlendim biraz başladım öldürmeye söküp tartıp . 1 aya kadar ateş dökeceğim etrafınıza kanatıp da Kendinize sokacaksınız akrep görünümlü yaratıklar Sağolasın kardeş eyvallah ... |
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Joker the Pitt vs Deprest | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 5 | 03-20-2010 11:54 PM |
| Joker the Pitt vs Sh4dy[OYLAMA] | hipnoz-x | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 12 | 03-07-2010 02:45 PM |
| Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] | rap-anestesi | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 21 | 03-07-2010 02:45 PM |
| FLeX SiR vs Joker The Pitt [OYLAMA] | EfgaN | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 23 | 02-27-2010 12:33 AM |
| Chanky Vs ByİkizLer [OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 39 | 02-26-2010 12:31 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|