|
|
||||||
Chanky vs rap-anestesi[OYLAMA] |
| Anketimiz: Kim Daha İyi? | ![]() |
| Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#2 |
|
Moruk 2gündür beni bekledin ve yazabilidğin bu mu ? NormaLde Sıcak kanlıyımdır dostça yaklaşırım iyidir huyum Arkamdan Hava atarcasına ilk sen yazıosan benim değil senin kazılır kuyun .) Rapde Asabiyim BattLeDa İse Çok Pistir Huyum.. Kafa dumanlıydı Biraz yazmak istemedim Kendimi TopLayınca Lyricleri Diziverdim KaLp kırmak Huyum DeqiL Ama Kafada 1.yim ![]() Kaskını Tak Yoksa Oynar o Küçük Beynin.. Zararın neresinden dönersen Kardır.. Sen Yazdıqın VerseLerde Kendini Kandır.. Çocuklukda kaldııqın FiLmLeri Başa SarDır. Zincire BağLanmış İt Gibi Anca HavLa Sonra Zinciri Kopar ve SaLdır.. GüLüyorum haLine Be ! Ve Yazdıqın SözLere Küçükken Duyardım böLe Gider YaparLardı Sokakda BirbirLerine Şimdi Ortam Değişti SallamaLar Ve Kelebekler ÇepLerde Benim,Rapim kaLdı Tek SiLahım Oda Senin Beynine
|
|
|
|
|
| Benzer Konular | ![]() ![]() |
|||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Chanky Vs Joker The Pitt[OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 9 | 03-18-2010 09:15 PM |
| Chanky Vs ByİkizLer [OYLAMA] | Chanky | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 39 | 02-25-2010 11:31 PM |
| Sfenks Vs Rap-Anestesi [OYLAMA] | Sfenks | 18Yer6.Org 1. Battle Turnuvası | 25 | 02-25-2010 09:52 PM |
| Merhaba DostLar Ben Chanky ;) | Chanky | Üyelerimizi Tanıyalım | 10 | 02-05-2010 11:45 PM |
| Buyuk oylama basladi saldirin!! OYLAR cezaya!!Oylama icin son tarih 18 ekim!!! | RapubliX | Çöp Kutusu | 2 | 03-30-2008 10:43 AM |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|